Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1865)

 
















Αναγκαία η ενσωμάτωση των Αθιγγάνων

     

Οι κλοπές ανύποπτων πολιτών από αθίγγανους έχουν καταντήσει μάστιγα που πρέπει να παταχτεί στη ρίζα της. Μέσα σε μια εβδομάδα άκουσα από φίλους τρεις κλοπές πορτοφολιών από τσιγγάνες και μικρά παιδιά τους, που συνέβησαν στο κέντρο της πόλεώς μας, της Κορίνθου. Φαίνεται πως από κάπου έχουν πάρει μαθήματα και δρουν ανά ζεύγη με μεθοδολογία  γνωστή στην Αστυνομία. Πρόκειται για δύο γυναίκες εκ των οποίων η μία απασχολεί δια της επαφής το θύμα και η άλλη εμπλέκεται ξαφρίζοντας το πορτοφόλι του θύματος που έχουν βάλλει στόχο. Κάτι παρόμοιο εφαρμόζουν και δύο ανήλικα αγοράκια αθίγγανοι, όπως μου είπαν θύματα απώλειας από κλοπές.

    Αποτελεί κοινό μυστικό το γεγονός ότι οι Οικισμοί Αθιγγάνων στα Εξαμίλια και στην Κυρά Βρύση Ζευγολατιού, μετά από την εισροή των μεταναστών από το 1991 στην Ελλάδα απασχολούν τακτικά

Την Ελληνική Αστυνομία της Κορινθίας. Το όλο πρόβλημα ξεκίνησε από την απώλεια μερικής απασχόλησης των Αθιγγάνων στις αγροτικές εργασίες, αφού οι θέσεις καλύφτηκαν από λαθρομετανάστες και εν πολλοίς «μαύρη εργασία».

    Από τις στήλες της ΦΩΝΗΣ μας έχουμε επισημάνει τις ευθύνες διαχρονικά όλων των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Ενθυμούμαι πως επί «Επάρατης Κυβέρνησης των Συνταγματαρχών» είχε γίνει προσπάθεια ενσωμάτωσης του Τσιγγάνικου πληθυσμού της χώρας. Δόθηκαν οικοδομικά δάνεια, λειτούργησαν ειδικά δημοτικά Σχολεία και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες. Αποτέλεσμα των προηγουμένων ήταν μερικοί ρέκτες Δήμαρχοι να σταθούν υπέρμαχοι αυτής της ιδέας. Έγιναν Οικισμοί Τσιγγάνων στην Πάτρα, την Καλαμπάκα, στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα και αλλού, ενώ τα μικρά παιδιά, ως Ελληνόπουλα, ετύγχαναν υποχρεωτικά την Ελληνική Παιδεία.

    Μετά την «Επταετία», το 1985 ψηφίστηκε νόμος σύμφωνα με τον οποίο θεσμοθετήθηκε η υποχρεωτική φοίτηση στην Α΄ βάθμια εκπαίδευση και κυρώσεις στους γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο.  Το 1919 απαράδεκτη μεταρρύθμιση του σχετικού νόμου βάσει του οποίου καταργήθηκε η υποχρεωτική Παιδεία και οι κυρώσεις στους γονείς, Αποτέλεσμα ήταν να πάρουν οι Αθίγγανοι την κάτω βόλτα. Αφού έκλεισε ερμητικά πίσω τους κάθε ελπίδα βελτίωσης της ζωής τους σήμερα να αποτελούν μέρος της αύξησης της εγκληματικότητας.

    Η επαιτεία,  οι κλοπές, οι διαρρήξεις και κάθε είδους παρανομία μηδέ των ναρκωτικών, αφού έγιναν «βαποράκια» και χρήστες αποτελούν το τρόπο ζωής τους. Έγιναν παρίες με όλη τη σημασία της λέξεως Η Πολιτεία έχει χρέος να δει το θέμα της ενσωμάτωσης, αντί να μας φέρνει λαθρομετανάστες από την Αφρική και την Ασία και μάλιστα αλλόθρησκους…  

 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»



 Ο πιθανός σκοπός της Χαμάς στην επίθεση

    

 Σε προηγούμενο άρθρο γνώμης της ΦΩΝΗΣ μας αναφέραμε τα τερατώδη ψέματα που επικαλούνται δύο αντιμαχόμενοι  στην προπαγάνδα τους που αποτελεί όπλο ποδηγέτησης της διεθνούς κοινής γνώμης και την ανύψωση του ηθικού κάθε μέρους των αντιπάλων. Πάνω στο ερώτημα γιατί επιτέθηκε η ΧΑΜΑΣ μέσα στο κράτος του Ισραήλ με αποτέλεσμα την απάνθρωπη εκτέλεση 1300 ανύποπτων άμαχων και στρατιωτών τίθεται το ερώτημα ποιος ήταν ο Αντικειμενικός Σκοπός της ΧΑΜΑΣ; Μετά από εκατοντάδες αναλύσεις διαφόρων ειδικών κάνουμε τη σκέψη ότι:

    Φαίνεται πως μάλλον αυτός ήταν τελικά ο στόχος της επίθεσης της Χαμάς όπως τον αναφέραμε προηγουμένως. Να δημιουργήσει για το Ισραήλ μια περίπου αδιέξοδη κατάσταση υποχρεώνοντάς το σε κινήσεις που κινητοποιούν εναντίον του μεγάλο μέρος της διεθνούς κοινής γνώμης. Επιπρόσθετα να δημιουργήσει σε υψηλό επίπεδο το ηθικό των υποστηρικτών της ύπαρξής της.

    Οι αποφάσεις σε επίπεδο Αρχηγικό είναι δύσκολες. Υπάρχει όμως και η εξαίρεση κατά το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Και αυτός ο σκοπός  - κατά την εκτίμηση της ηγεσίας, ακόμα και αυτών που κρύβονται από πίσω – κατά τη γνώμη μας ήταν να θυσιάσει μεγάλο μέρος του παλαιστινιακού πληθυσμού. Το ερώτημα όμως εδώ έχει και δεύτερη ανάγνωση.  Είναι ακριβές να ομιλούν κάποιοι για θυσίες αθώων όταν, όπως πληροφορούμαι από το 5Apostagma.gr, στις εκλογές η Χαμάς κέρδισε το 44% της ψήφου των Παλαιστινίων, μέσω μιας πολιτικής πλατφόρμας που ανοιχτά προπαγάνδιζε την εξαφάνιση του κράτους του Ισραήλ και την εξόντωση των Εβραίων;

    Τις ημέρες μάλιστα των σφαγών από τη Χαμάς αθώων Ισραηλινών, οι κάμερες έδειξαν μικρά παιδιά στους δρόμους της Γάζας να φτύνουν πάνω σε κατακρεουργημένα πτώματα θυμάτων της Χαμάς και να ουρλιάζουν «Αλλάχ Ακμπάρ» κατά κακοποιημένων ομήρων ή τραυματισμένων Ισραηλινών.

    Στον πόλεμο πολλοί πληρώνουν τα σπασμένα σε μια σύγκρουση με την οποία διαφωνούν. Είναι αδύνατον όμως να σχεδιάζεις επίθεση χωρίς να γνωρίζεις ότι υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες, δηλαδή πολλοί δικοί σου που θα πληρώσουν τα σπασμένα για τις πράξεις σου. Στις τηλεοράσεις φάνηκε μια συγκλονισμένη παλαιστίνια μάνα να καταριέται τη Χαμάς για τον θάνατο του παιδιού της, μέχρι να της κλείσουν κάποιοι άνδρες το στόμα. Και οι ελεγχόμενες από τη Χαμάς υπηρεσίες υγείας ανακοινώνουν θανάτους από βόμβες που δεν πιστεύει κανένας πια, ιδίως μετά τον υποτιθέμενο βομβαρδισμό νοσοκομείου με 500 νεκρούς πράγμα που δεν υπήρξε ούτε, βομβαρδισμός, ούτε και πάνω από 30 θύματα από σφαίρες. Έτσι τα βλέπω…   

  

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




Δεν βλέπουν ότι Κινδυνεύει με αφανισμό ο ελληνισμός;


Την ανησυχία της για τα αποτελέσματα που παρουσιάστηκαν από τη σχολική εφορεία Λευκωσίας, σε σχέση με τον αριθμό των Κύπριων και αλλοδαπών μαθητών στα σχολεία της πρωτεύουσας, εξέφρασε η Ad Hoc Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη Μελέτη του Δημογραφικού Προβλήματος, όπως αναφέρει η sigmalive.com και το 5Apostagma.gr

Σύμφωνα με την σχολική εφορεία Λευκωσίας, έγινε έρευνα για το πόσα αλλοδαπά και πόσα Κύπρια παιδιά φοιτούν σε κάθε νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, γίνεται μία σύγκριση μεταξύ του περασμένου Μαρτίου και της νέας σχολικής χρονιάς. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της σχολικής εφορείας, τα στοιχεία συλλέχθηκαν μετά από λήψη άδειας των σχολείων, ενώ τόνισε ότι τα παιδιά από μικτά ζευγάρια θεωρούνται Κύπριοι.

Οι βουλευτές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους αφού σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας το 49,5% των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία της Λευκωσίας είναι αλλοδαποί, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες που ακούστηκαν στη Βουλή, σε μικτές σχολικές αίθουσες λόγω του ότι παιδιά με μεταναστευτική βιογραφία δεν γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, δεν γίνεται σωστά το μάθημα.

Στο νηπιαγωγείο π.χ. των Αγίων Ομολογητών τον Απρίλιο από τους 24 μαθητές οι 17 ήταν αλλοδαποί και 7 Κύπριοι. Σήμερα από τους 21 μαθητές και οι 21 είναι αλλοδαποί. Στο Ελένειον νηπιαγωγείο τον Απρίλιο από τους 39 μαθητές οι 33 ήταν αλλοδαποί και 6 Κύπριοι. Σήμερα από τους 46 μαθητές οι 34 είναι αλλοδαποί και 12 Κύπριοι.

Όσον αφορά το νηπιαγωγείο Κοινωνικής Μέριμνας τον Απρίλιο από τους 63 μαθητές οι 26 ήταν αλλοδαποί και 37 Κύπριοι. Σήμερα από τους 62 μαθητές οι 28 είναι αλλοδαποί και 34 Κύπριοι. Στο νηπιαγωγείο Καϊμακλίου Γ τον Απρίλιο από τους 72 μαθητές οι 48 ήταν αλλοδαποί και 24 Κύπριοι. Σήμερα από τους 75 μαθητές οι 58 είναι αλλοδαποί και 17 Κύπριοι. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει σε ολόκληρη την Ελληνική πλευρά της Νήσου.

Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις με περίσσια έκφραση αυταρέσκειας αναφέρουν τη σύλληψη εκατοντάδων λαθρομεταναστών, που όλως τυχαίως προέρχονται από την Τουρκία και είναι όλοι τους Μουσουλμάνοι. Σαν να μην έφτανε αυτό τους υποδέχονται, τους στοιβάξει στα κέντρα κράτησης ανά την Ελλάδα σε διάσπαρτες πόλεις, όπως και στην Κόρινθο. Πέραν της αλλοίωσης του πληθυσμού με την πάροδο του χρόνου οι λαθρό αποκτούν και άλλα παιδιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε βάρος της Ελλάδας.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με τα μονόπλευρα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης; Δεν βλέπει ότι Κινδυνεύει με αφανισμό ο ελληνισμός;

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




Οι Κυβερνήσεις διογκώνουν το δημογραφικό πρόβλημα…

Παραξενεύτηκαν προ διετίας κάποιοι αναγνώστες της “Φωνής μας” από την είδηση  ότι οι μετανάστες στο Λουξεμβούργο κατέχουν το 40% του πληθυσμού. Δηλαδή τι νομίζουν ότι στην Ελλάδα οι νόμιμοι και οι παράνομοι είναι λιγότεροι τηρουμένων των αναλογιών και τη μαζική, αθρόα προσέλευση από τα παράλια της Τουρκίας σε καθημερινή βάση; Σοβαρές πηγές πληροφόρησης μιλάνε πως οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κατέχουν τα τρία εκατομμύρια, αν δεν τα έχουν ξεπεράσει στο γηγενή πληθυσμό δέκα εκατομμυρίων, δηλαδή περί το 30%, που συνεχώς και καθημερινά αυξάνεται το ποσοστό τους, χάρη στα ανύπαρκτα μέτρα της πρώην Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, που γκρέμισαν ό,τι καλό και ασφαλές είχε καταφέρει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι γνωστό ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, χωρίς έστω και μία Κυβέρνηση να έδωσε τη σημασία, που του αξίζει. Ο πληθυσμός γηράσκει, οι ηλικίες δεν ανανεώνονται, οι γεννήσεις δεν καλύπτουν καν τους θανάτους και από αυτές δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, αφού η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, έχει πάψει από πολλού να δίνει τα σχετικά στοιχεία στη δημοσιότητα υπό τύπον Δελτίων τύπου, εκτός αν αναζητήσεις την ιστοσελίδα της. Στα κρατικά Νοσοκομεία γεννοβολούν οι Μουσουλμάνες γυναίκες και οι Αθίγγανοι, ενώ οι Ελληνίδες είναι σπάνιες και αυτές που αποκτούν παιδιά επαφίενται στο πρώτο, βία στο δεύτερο παιδί.

Μία σειρά ενεργειών Ελληνικών Κυβερνήσεων έδρασε κατά το παρελθόν και συνεχίζουν μέχρι των ημερών μας εχθρικά κατά του θεσμού της Οικογένειας. Η δήθεν απελευθέρωση της γυναίκας, το Γυναικείο Κίνημα, η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, η στοχοποίηση των Πολύτεκνων Οικογενειών με την κατάργηση κινήτρων που είχαν θεσπιστεί παλαιότερα, ιδιαίτερα η Οικονομική κρίση και η ακρίβεια, έχουν συμβάλλει στη μείωση του πληθυσμού της χώρας.

Το “Δόγμα Κίσινγκερ περί αποπληθυσμού της Γης” και ο Έλεγχος των Γεννήσεων έδρασαν και δρουν σε βάρος του Ελληνικού Έθνους και υπέρ του <μουσουλμανικού στοιχείου. Επιδίωξη των “Επικυρίαρχων”, που ελέγχουν τις πρόθυμες Κυβερνήσεις, είναι η Αλλαγή της Σύστασης του Ελληνικού Πληθυσμού με τη μείξη φυλών, αλλά και του πληθυσμού. Γεγονός είναι πως η οικονομική κρίση σπρώχνει ολοένα και περισσότερα ζευγάρια στην απόφαση να θέσουν τέλος σε μια εγκυμοσύνη. Τα στοιχεία, που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι αποκαρδιωτικά, αφού γίνονται 85.000 αμβλώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα με κύρια αιτία την οικονομική κρίση. Το χειρότερο είναι πως το 25% από αυτές γίνεται από νεαρά κορίτσια με αποτέλεσμα Ψυχοσωματικά προβλήματα.

Θα πάψουν καμιά φορά να δολοφονούν την Ελλάδα οι εκάστοτε Κυβερνώντες και οι υπόλοιποι πολιτικοί, που τους ανέχονται χωρίς διαμαρτυρία;;   

 

 Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»









Δεν υπάρχουν σχόλια