Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1865)

 

 



Απαιτείται εγρήγορση και αλλαγή πλεύσεως στο Μεταναστευτικό...



Εκρηκτικές διατάσεις έχει λάβει το ζήτημα της εισροής παράνομων μεταναστών στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα το τελευταίο εξάμηνο. Βεβαίως δεν είμαστε στην εποχή του 2015 όπου η κυβέρνηση Τσίπρα άφησε ανοικτά τα σύνορα αι έκαναν κρουαζιέρα – πάρτι οι λαθρομετανάστες από τη Τουρκία.

Μιλάμε για μια έξαρση, η οποία είχε προαναγγελθεί από πολιτικούς παράγοντες της τότε Κυβέρνησης αμέσως μετά τα πρώτα μέτρα που είχε λάβει για τους λαθρομετανάστες η Κυβέρνηση, δια του αρμόδιου τότε Αναπληρωτή Υπουργού Γιάννη Πανούση.

Επίσημες πληροφορίες είχαν αναφέρει ότι στην Τουρκία και συνολικά στα παράλια της Μεσογείου βρίσκονταν 4,5 εκατομμύρια «λαθρό». Το σχέδιο της Ελληνικής Κυβέρνησης ότι οι πρόσφυγες «πρέπει να πάνε προς όλες τις χώρες της Ευρώπης με διαδικασίες φαστ – τράκ να βγάλουν 3μηνες άδειες παραμονής για να πάνε σε όποια χώρα επιθυμούν, ώστε να μη γίνει η χώρα μας θέατρο μαζικής μετάβασης των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από Συρία, κινήθηκε αρχικά προς την ορθή κατεύθυνση. Δεν είδαμε όμως να υλοποιείται και ήδη βιώνουμε την Ειρηνική Κατάληψη της Ελλάδας, αφού η δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα τα έδωσε όλα στο «Σύστημα» που προωθεί την αποεθνοποίηση των κρατών..

Το Δόγμα Οζάλ, ο οποίος είχε ισχυρισθεί παλαιότερα τα “Περί Διάλυσης της Εθνολογικής και Κοινωνικής συνοχής. Της Ελλάδος”, βρίσκεται από ετών σε πλήρη εφαρμογή. Πρόκειται για εφαρμογή στην πράξη του δόγματος Οζάλ, ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μ’ αυτούς».

Το βαθύ τουρκικό κράτος έχει άλλωστε ιστορική ειδίκευση σε κάθε τύπου εθνοκαθάρσεις. Πότε με ομαδικές εκτελέσεις, άλλοτε με εκτοπίσεις Λαών και σήμερα με την πιο δόλια παρεμβολή στα εσωτερικά ενός γειτονικού Κράτους. Τουλάχιστον δεκάδες πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην ελληνική επικράτεια, αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Sabah.

Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, ευτυχώς τιθάσευσε αρχικά το θέμα των εισροών, αλλά ατά τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις βρήκε την ευκαιρία η Τουρκία και αναζωπύρωσε τις παράνομες αφίξεις. Τον τελευταίο μήνα τα στοιχεία δείχνουν πως άτι πάει να γίνει, αλλά αυτά που συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή θα δημιουργήσουν συνθήκες επιθετικής επιστροφής των λαθρομεταναστών. Απαιτείται εγρήγορση και αλλαγή πλεύσεως από την Κυβέρνηση… 
 
Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια