Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ.1866)

 

 

 

Πού οδηγεί ο Πόλεμος της Μ. Ανατολής;

  

 Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται αυτή την χρονική περίοδο στη Μέση Ανατολή μετά από αιφνιδιαστική επίθεση της Παλαιστινιακής ΧΑΜΑΣ αποτελούν το επίκεντρο της Διεθνούς δημοσιογραφίας. Αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον Πόλεμο δεν έχει προηγούμενο σε ανθρώπινα θύματα, φανατικό Ισλαμισμό κατά παντός «Απίστου» μέχρι και αποκεφαλισμούς αμάχων από μέρους της Χαμάς. Είναι εύλογα τα ερωτήματα που μας θέτουν αναγνώστες με κυρίαρχο το ερώτημα: «Βλέπετε ότι πάμε για τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;».

   Η απάντηση που δίνω σε αυτή την ερώτηση δεν είναι δογματική. Ασφαλώς, δεν διαφεύγει της προσοχής μας ότι όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Τίποτα δεν αποκλείεται όταν σχεδόν στο σύνολό τους οι «Δεξαμενές Σκέψης», οι κάθε είδους «Γεωπολιτικοί Αναλυτές» και οι εκατέρωθεν «Προπαρασκευές προς Πόλεμον» εκεί κατατείνουν. Εκεί πού έφτασαν τα πράγματα με την πολυετή διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων δεν είναι εύκολο να γυρίσουν πίσω. Για αυτό η Ανατολή με τη Δύση «δείχνουν τα δόντια τους». Η Αποτροπή όμως δεν σημαίνει ότι πάντοτε πιάνει τον σκοπό της. Εδώ μιλάμε για Αρμαγεδδώνα, Πυρηνικό όλεθρο, γι άυτο «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.»

   Η Διεθνής Κοινότητα όφειλε να εργαστεί και να επιβάλλει τη δημιουργία δύο κρατών. Να δώσει λύση. Κι αυτό δεν στάθηκε ικανή να το επιβάλλει. Ο Ελληνισμός έχει πικρή πείρα από τα ανούσια και ανεφάρμοστα ψηφίσματα του ΟΗΕ για την κατάληψη του 40% του Κυπριακού εδάφους από την Τουρκία, η οποία συνεχώς επεκτείνεται. Αν είχαν σκοπό να ακολουθήσουν έναν δίκαιο δρόμο στην Ειρηνευτική τους αποστολή τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείς του Οργανισμού θα έπρεπε η κάθε Ειρηνευτική δύναμη ΟΥΝΦΙΚΙΠ να έχει τη δύναμη και τη θέληση να επιβάλλει δια των όπλων τα ψηφίσματά της και να μη μεροληπτεί.

    Οι αξίες που πρεσβεύει η παγκοσμιοποιημένη Δύση, όπως νομιμοποίηση των διαστροφών, τα ναρκωτικά, η συγχώνευση ανθρώπου και μηχανής, η πλήρης ανάμειξη Λαών κατά την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη στρατιωτικοπολιτική ηγεμονία και το μονοπολικό της σύστημα. Το ΝΑΤΟ ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη και λαμβανομένου υπόψη ότι «Ο Θεόε μωραίνει ον βούλεται απωλέσει», τίποτα δεν αποκλείεται. Μόνο που αυτή τη φορά δεν μιλάμε για Α΄ή Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακόμη αντηχούν στη σκέψη μου οι προτάσεις του Γκουρού της Εξωτερικής Πολιτικής των ΗΠΑ Χένρυ Κϊσσιγκερ σε διεθνές φόρουμ όπου μίλησε για την ανάγκη αποπληθυσμού της Γης.  Να γίνει ο αναμενόμενος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, ώστε ο πληθυσμός της Γης από 6,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους να μείνουν εξακόσια εκατομμύρια δούλοι της νεοταξικής επιρροής. Όλα φίλοι μου είναι στο Μέγα Έλεος του Θεού και στη Θεία Δικαιοσύνη. Για να μας εισακούσει όμως ο Θεός και να μας συγχωρήσει, ως ανθρωποτητα, πρέπει ο Άνθρωπος να μετανοήσει και να έλθει στον δρόμο του Πατρός Θεού, όπως μας τον δίδαξε ο Θεάνιρωπος Υιός Του Ιησούν Χριστός.

Αν όμως αποφασίσουν οι λάτρεις του κοσμοκράτορα κατά παραχώρηση του Θεού που τον έδιωξε με τους πρωτόπλαστους από τον Παράδεισο, αλλά τους άφησε να επιλέξουν με τη λογική τον δρόμο της Αρετής ή της κακίας, να μην πω το όνομά του, τότε ο Πόλεμος αυτός θα είναι χωρίς επιστροφή και ολέθριος. Ο Θεός να μας ελεήσει…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια