Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1877)

 

 

Την Παρασκευή 26-1-2024, η βουλευτής του Νομού μας κυρία Μαριλένα Σουκουλη Βιλιάλη παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γυναικών Χιλιομοδίου με την επωνυμία «ΤΕΝΕΑΤΙΣΣΕΣ», όπου και αντήλλαξε ευχές για την νέα χρονιά με μέλη του Συλλόγου και πολίτες της περιοχής. Εν συνεχεία παρευρέθηκε στην κοπή της προωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Δασοπροστασίας Ανατολικής Κορινθίας "ΣΔΑΚ ΔΙΓΕΝΗΣ". Η βουλευτής ευχήθηκε για την νέα χρονιά και τόνισε ότι η προσφορά τους στην τοπική κοινωνία είναι σημαντική και πολύπλευρη, και ότι οφείλουμε να τους στηρίζουμε και να είμαστε έμπρακτα δίπλα τους..

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2024, η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε με ιδιαίτερη χαρά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εκπολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη, που αποτελεί και την ιδιαίτερη πατρίδα της και εν συνεχεία παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου "Εριφύλη" και του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Κορινθίας «Άγιος Δονάτος». Η βουλευτής ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι ενεργοί και δυναμικοί και υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα έμπρακτα δίπλα τους.

 

Την Κυριακή 28-1-2024, η βουλευτής παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Βασιλείου και Μάννας «Η ΠΗΓΗ» στην Ρίζα Ξυλοκάστρου, και εν συνεχεία στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας

Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Κορινθίας στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

 

Τέλος, την Δευτέρα 29-1-2024, η βουλευτής παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το 1ο και το 2ο Λύκειο Κορίνθου, με θέμα «Λοιμώξεις του Αναπνευστικού και Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα και ο ρόλος του εμβολιασμού». Η βουλευτής συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία ενημέρωσης σε θέματα υγείας, που επιτρέπουν στην επιστημονική γνώση να εμπλουτίσει την σκέψη και την συμπεριφορά μας. Η βουλευτής δήλωσε ότι «Η εκπαιδευτική διαδικασία καθορίζει την πορεία προς το μέλλον του Τόπου μας. Η Γνώση είναι η καθοριστική δύναμη που μας επιτρέπει διευρύνουμε τις επιλογές μας και εν τέλει να ζήσουμε μια ποιοτικότερη και αποδοτικότερη ζωή συλλογικά και προσωπικά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια