Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1896)

 

 

 Οι Ευρωεκλογές απαξίωσαν την πολιτική των Βρυξελλών

     Ο Ελληνικός Λαός, αλλά και όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις Ευρωεκλογές απαξίωσαν την σύγχρονη πολιτική των κομμάτων, που κατά τεκμήριο αλληθωρίζουν προς την παγκοσμιοποίηση. Με την ψήφο διαμαρτυρίας έδωσαν ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Το πρόβλημα είναι, αν θα κατανοήσουν οι ηγεσίες το νόημα και αν θα πάψουν να υπηρετούν οι εκάστοτε κυβερνώντες τον άρχοντα του σκότους με τις αποφάσεις τους.  Μάλλον δεν πρόκειται τίποτα να τους σταματήσει προς τον κατήφορο, εκτός από την θεία Δικαιοσύνη.

Σε όλη την Ευρώπη ο νικητής ήταν η αποχή, που έφερε τα πάνω κάτω. Στην Ελλάδα, που τόσα δεινά έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια με τα Μνημόνια, την Πανδημία, το Μεταναστευτικό που ανθεί με τις ευλογίες του ΟΗΕ, την ακρίβεια και την ανασφάλεια από τους πολέμους, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το μήνυμα. Οι πολίτες γύρισαν τις πλάτες στο πολιτικό σύστημα και ειδικά στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ενώ έχει κάνει τεράστιο Κυβερνητικό έργο, με δύο τελευταίες πράξεις του διαβόλου έχασε το πλεονέκτημα. Οι Έλληνες, παρά την παρεμβολή και την ροπή προς το κακό, εξακολουθούν να ακολουθούν τις ρίζες τους και τον Θεό τους.

Απαιτείται να συναισθανθεί στα μύχια της ψυχής του ο Πρωθυπουργός και να επαναφέρει το κόμμα στην προηγούμενη ιδεολογική κατάσταση. Το ιστορικό ρεκόρ της αποχής έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στο πολιτικό σύστημα.  Το μήνυμα Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια κάνει την δική του επιθετική επιστροφή. Αναγεννάτε και δηλώνει παρών με οποιαδήποτε μορφή. Παύει να θεωρεί ύβρη, ΄που εκτοξεύουν οι ανθέλληνες, τον Εθνικισμό και την αγάπη προς την Πατρίδα στην καλή τους μορφή. Μέσα από τα βάθη των αιώνων αντηχεί στην καρδιά τους το Μήνυμα των Αρχαίων προγόνων μας: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων σεμνότερων, τιμιότερων και  αγιότερων έστιν η Πατρίς!».

Το γεγονός ότι το φαινόμενο είναι πανευρωπαϊκό, όπως στη Γαλλία, που ετοιμάζονται για εθνικές εκλογές λόγω της συντριπτικής νίκης του κόμματος της Λεπέν,  δεν συνηγορεί για εφησυχασμό στην ηγεσία της Ν.Δ.. Μπορεί να ήταν αναμενόμενη η αποχή λόγω απέχθειας των πολιτών προς την Ε.Ε., αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τις δικές μας συνέπιες. Οι νόμοι του διαβόλου και τα ψηφίσματα στις εντολές του Ιερατείου των Βρυξελλών αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή.  Ο Πρωθυπουργός έχει το χρόνο να επανορθώσει τα κακώς κείμενα.

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια