Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1897)

 Γ'  Εθνική

Νέα από τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η προσπάθεια του Προέδρου Αλέξη Κούγια

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με στόχο και ελπίδες

 

 

Η επαναφορά του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά του ΠΑΣ Κόρινθος έδωσαν ελπίδες στα Αθλητικά πράγματα της Κορινθίας. Όπως ενθυμείστε ο αγώνας στη Γ Εθνική κατηγορία με τον Παναργειακό στην πρόσφατη ποδοσφαιρική περίοδο, δημιούργησε μεγάλη κρίση στα διοικητικά πράγματα της ομάδας. Κύρια αιτία υπήρξε η ανεκδιήγητη κακή διαιτησία, που διαμόρφωσε τον τελικό πρωταθλητή σε βάρος της Κορίνθου. Έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα όχι μόνο διοικούντων, αλλά και χιλιάδων φιλάθλων της Κορινθίας. Ήταν ο κρίσιμος αγώνας στα προημιτελικά της σαιζόν, που έφεραν τον ΠΑΣ Κόρινθος στη δεύτερη από την πρώτη θέση.

Δοκιμάστηκε σε όλες του τις γραμμές η ιστορική μας ομάδα, μέχρι που βάρεσε, ελπίζουμε προσωρινά, διάλυση.  Εκεί που όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε ελπίδα μετά την παραίτηση του Προέδρου, ο Αλέξης Κούγιας, από ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα, έκρουσε πρύμνη. Αποφάσισε και με την παρότρυνση μερικών φιλάθλων προσπαθεί να δημιουργήσει το come back. Όλα δείχνουν πως καταλαγιάζει η κατάσταση και επανέρχεται η απαραίτητη ηρεμία.

Υπάρχουν εφεδρείες ποδοσφαιρικών παραγόντων που επιθυμούν να βάλουν πλάτη. Γίνεται τους τελευταίους μήνες με πρωτοβουλία του Αλέξη Κούγια, στην παρούσα φάση δημιουργίας νέου διοικητικού σχήματος με προηγούμενα και νέα πρόσωπα. Οι προεργασίες έχουν αρχίσει και συνεχίζονται. Εκτός από τα προηγούμενα στο Δ.Σ. πρόσωπα Α. Κούγια, Γ. Οικονόμου, Γ. Πιέτρη, που έχει δηλώσει πως είναι διαθέσιμος και Κ.Παπαγιαννόπουλου, στο προσκήνιο είναι και οι Αθ. Πισιμίσης και Γ. Πιτσάκης.

Ο κ. Κούγιας βρίσκεται σε αναζήτηση προσώπων που μπορούν να συμβάλουν στην αναδιάταξη ενός συμπαγούς Δ.Σ. με στόχο την επαναφορά στη διεκδίκηση στην επόμενη σαιζόν της προσπάθειας ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Υπάρχει ανάγκη μεγάλης προσπάθειας

Ελπίδα όλων των Κορινθίων είναι τα καλά στοιχεία της τελευταίας χρόνιάς και τα λάθη, να οδηγήσουν σε βήματα σύνεσης και ομαδικής προσπάθειας. Να μην πέσει θύμα στην προσπάθεια ο πρόεδρος να προσεταιριστεί συνεργάτες, που αποτελούν σίγουρο φραγμό στην ελπίδα. Δεν είναι μόνον οι «λεγόμενοι λεφτάδες» κατάλληλοι για το νέο Δ.Σ. Η πείρα του να γίνει οδηγός να μην έχουμε πάλι «μία από τα ίδια»…

 

 

Αναβλήθηκε η Αναγγελθείσα Γ.Σ, του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

 

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ είχε προαναγγείλει τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών του για την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 19.00 σε αίθουσα του Δήμου Κορινθίων. Η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για τις αμέσως προσεχείς ημέρες για ειδικούς λόγους.

Στην  προγραμματισθείσα Γενική Συνέλευση  τα κύρια θέματα που θα συζητούσαν είναι ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αλλά και άλλα θέματα προετοιμασίας της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η κυκλοφορία φήμης ότι για πρώτη φορά συγκαλείται Γενική Συνέλευση της ομάδας στο Δημαρχείο με πρόθεση την πολιτικοποίηση της ομάδας και γι΄αυτό τον λόγο δεν υπήρξε απαρτία, δεν ευσταθεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αναβολή για λίγες ημέρες, κρίθηκε αναγκαία, διότι ο Πρόεδρος Αλέξης Κούγιας δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του για τον προσεταιρισμό ποδοσφαιρικών παραγόντων της Κορινθίας για την συμμετοχή τους στο νέο Διοικητικό σχήμα.

Αναμένεται από τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ νεότερη ανακοίνωση – Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μελών.

 

 

Β΄ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΕ

Το προσωρινό Δ.Σ. υπέγραψε την πράξη ίδρυσης μετά από 32 χρονιά Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία ως ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

 



Ο Πρωταθλητής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Παναργειακός το γραφείο της συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Ελισάβετ Παπακωστοπούλου συνέταξε το νέο καταστατικό ως ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. Η εκλεγείσα από την Γ.Σ. των μελών προσωρινή Διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Τσιόδρα Αθανάσιο, Ηλιόπουλο Βασίλειο, Μπρούσαλη Αλεξάνδρα, Τσιόδρα Μαρία και Ταμπούρη Αλέξανδρο υπέγραψαν την συστατική πράξη της ίδρυσης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ. 

Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει η διάθεση των μετοχών της ομάδας που είναι να μετέχει στη Σούπερ Λιγκ 2.  Θα υπάρξει ανακοίνωση για τους όρους και τις προϋποθέσεις απόκτησης μετοχών.

Ο Παναργειακός, εκτός απ’ τη σύσταση της εταιρείας και της συγκέντρωσης του μετοχικού κεφαλαίου, θα πρέπει να τρέξει και τα θέματα που έχουν να κάνουν με την κατάθεση της εγγυητικής, αλλά και της ετοιμασίας για τον φάκελο της αδειοδότησης.

Συγχρόνως, θα πρέπει να γίνουν και όλες εκείνες οι ενέργειες, ώστε το δημοτικό στάδιο της πόλης του Άργους, να διαθέτει τις προδιαγραφές για την άδεια λειτουργίας και την άδεια τέλεσης αγώνων Σούπερ Λιγκ 2.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον δικηγόρο Αθηνών κ. Αργύρη Λίβα για την πολύτιμη βοήθεια του.

Συγχαρητήρια και από εμάς και στα δικά μας…

 

 

Α.Γ.Σ. Απις Ζευγολατιου

4 Χρυσά, 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο ο "Άπις" Ζευγολατιού στο Peloponnese Dance Open 

 

 

Μεγάλα πλατιά χαμόγελα, πολλή υπερηφάνεια και 6 Μετάλλια ήταν ο απολογισμός του "Άπις" Ζευγολατιού από το Peloponnese Dance Open.

Η ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής με τις Αθλήτριες: Μαργαρίτα Τσούνη, Τζουλίου Έρικα, Γαλάνη Αγγελική, Βράζιου Όλγα Καλλιανιώτη Κατερίνα Κορδαλή Αλεξία, Δανιήλ Πέγκυ και Ζήση Ελένη με το Breathe κατέκτησαν την Πρώτη θέση‼

Οι: Καλαχάνη Μαρία, Ματσιμάνη Γεωργία, Κοντογιάννη Ζωή και Καρπερού Φωτεινή Πρώτες στο Cheerleading.

Οι μικρές Αθλήτριες Μητάκη Σοφία, Τερλέγκα Ιωάννα, Τριαντάφυλλου Φωτεινή, Μάρκου Σοφία, Πρέντι Τζουλιάνα, Χελέσι Αρμονέδα, Βραχνού Ευγενία, Μελέτση Ζωή, Σπάχο Νεφέλη, Λάσκου Αγγέλα και Κανελλοπούλου Δήμητρα Χρυσό στο Modern Dance.

Η Δανιήλ Πέγκυ Πρώτη Θέση στο solo του Σύγχρονου.

Η Γαλάνη Αγγελική Ασημένιο στο solo της Ρυθμικής Γυμναστικής και 

Η Κορδαλή Αλεξάνδρα Χάλκινο στο solo της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Πολλά Συγχαρητήρια στις Αθλήτριες μας καθώς και στην προπονήτρια μας Καλαχάνη Μαρία που είχε την ευθύνη της προετοιμασίας και της χορογράφησης!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια