Header Ads

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ: Ένα αστέρι γεννιέται στη δεξιά… (Φ. 1897)

 

 

Του Ανδρέα Μητσόπουλου *

       Τελεσφόρησε ο δίκαιος και τιτάνιος αγώνας που έδωσε η Πρόεδρος του κόμματος "ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ", Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία  κατόρθωσε δια πυρός και σιδήρου να υπερβεί το φράγμα του 3% στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, καταλαμβάνοντας το 3,04% των ψήφων και ως εκ τούτου να εισέλθει στο Ευρωκοινοβούλιο. Έτσι, η 33χρονη Δικηγόρος  και πολλά υποσχόμενη πολιτικός από την Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τον ακριτικό Έβρο, παρά τον απηνή συστημικό πόλεμο που εβίωσε, όχι μόνο δεν εκάμφθη, αλλά αντιθέτως, υπερκέρασε κάθε εμπόδιο, πηγαίνοντας κόντρα στα νεοταξικά κελεύσματα. Απέδειξε μάλιστα περίτρανα, ότι είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό πολιτικό μέταλλο, εξευτελίζοντας πανηγυρικά με την εκλογή της, κάθε έωλη άποψη που χωρίς σοβαρή επιχειρηματολογία είχε θεωρήσει βεβαία μία αποτυχία της στις Ευρωεκλογές, προφανώς για να αποθαρρυνθούν οι Αγνοί Ιδεολόγοι της Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς, θεωρώντας την υποψηφιότητά της, "χαμένη ψήφο".

        Η τεραστίων διαστάσεων επιτυχία της, απομυθοποίησε ασφαλώς για πολλοστή φορά τις εταιρείες δημοσκοπήσεων οι οποίες ελάχιστες πιθανότητες έδιδαν στην ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, για είσοδό της στην Ευρωβουλή. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, διαθέτοντας στιβαρή Εθνικοκοινωνική Δεξιά ατζέντα και εμπεριστατωμένο, όσο λίγοι, πολιτικό λόγο, απέδειξε πως οραματίζεται μία Ελλάδα μέσα σε μία Ευρώπη των Εθνών, στην οποία δεν θα έχουν θέση ο εθνομηδενισμός, ο δικαιωματισμός και εν γένει η woke ατζέντα, η λαθρομετανάστευση και κάθε διαλυτικό φαινόμενο που στρέφεται κατά των Παραδοσιακών Αρχών και Αξιών της Ελληνορθοδοξίας. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξάλλου, είναι μία από τους ελάχιστους πολιτικούς ταγούς που έχει το σθένος να διατρανώσει με υπερηφάνεια την Δεξιά Ιδεολογία της, ομιλώντας στις παρακμιακές ημέρες μας για Εθνικές Αξίες και Ιδανικά, την στιγμή που το πάλαι ποτέ κεντροδεξιό και νυν κεντροαριστερό επί ηγεσίας Κυριάκου Μητσοτάκη κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχει λάβει αμετάκλητα, διαζύγιο με την Λαϊκή Πατριωτική Δεξιά, ένεκα των αβελτηριών και των επικίνδυνων παλινωδιών του, που βλάπτουν σοβαρά Έθνος και Κοινωνία.

        Και το ανωτέρω πολιτικό διαζύγιο εφάνη εύληπτα στις Ευρωεκλογές, στις οποίες η Νέα Δημοκρατία κατέγραψε ιστορικό χαμηλό ως προς το εκλογικό σώμα της, το οποίο περιορίστηκε στο 1.125.000 ψηφοφόρων, λαμβάνοντας το πενιχρό ποσοστό του 28,3%. Ποσοστό ξεκάθαρα πλασματικό, λόγω της πρωτόγνωρης αποχής που εκινήθη στο 60% περίπου. Μία αποχή που διέσωσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη από ολοκληρωτικό "βατερλώ". Αντιθέτως, οι διασκορπισμένες δυνάμεις της αντισυστημικής Δεξιάς, ήτοι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ (9,3%) η ΝΙΚΗ (4,4%), η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ (3,04%), οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (1,4%) καθώς και τα λοιπά πατριωτικά κόμματα που κινήθηκαν κάτω του 1%, άγγιξαν συνολικά το ρωμαλέο ποσοστό του 20%, αποτελώντας επί της ουσίας μία άτυπη αξιωματική αντιπολίτευση, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη άλλη μία οδυνηρή ήττα, καταγράφοντας το ασθενικό 14,9% ενώ το ΠΑΣΟΚ περιορίστηκε στην σκληρή βάση του, φθάνοντας μόλις στο 12,8%.

        Κατανόησε αλήθεια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και το δικαιωματιστικό επιτελείο του, που απαρτίζεται επί το πλείστον από εκπροσώπους του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και ανέντακτους Αριστερούς, ότι όποιος τολμά να αποδομήσει το Ιερό Τρίπτυχο "ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" υπογράφει την πολιτική καταστροφή του; Έλαβαν το μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου ή ακόμη πιστεύουν πως με εθνομηδενιστικές αντιλήψεις και δικαιωματιστικούς παραλογισμούς θα ξανακερδίσουν ποτέ εκλογές και δη, την πολυπόθητη για αυτούς αυτοδυναμία; Έχουν αντιληφθεί ότι υπέστησαν πανωλεθρία χάνοντας το 1/3 του περσινού 41% και ουσιαστικά ακόμη περισσότερο, σε επίπεδο ψήφων; Πότε θα αντιληφθούν εν τέλει οι αλαζονικοί κυβερνώντες ότι η Αυθεντική και Καθαρόαιμη Εθνικολαϊκή Δεξιά δύναται να συντρίψει πολιτικά οποιονδήποτε διανοηθεί να αλλοιώσει τις Διαχρονικές Αρχές και Αξίες της Ελληνορθοξίας, καθώς και την δομή της Παραδοσιακής Ελληνικής Οικογένειας, εισαγάγοντας νεοταξικούς νεωτερισμούς όπως συνέβη τον Φεβρουάριο με την θεσμοθέτηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων; Είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έλαβε το εκλογικό μήνυμα, όπως δεν το έλαβε μετά την οδυνηρή ήττα που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο, κατά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Στις Ευρωεκλογές υπέστη παρά την πρωτιά της (ελέω ανύπαρκτης αντιπολιτεύσεως) άλλη μία ήττα και εάν συνεχίσει την κεντροαριστεροποίησή της θα υποστεί την τελική συντριβή στις Εθνικές Εκλογές, όποτε και αν διεξαχθούν αυτές.

        Μετά την προαναφερθείσα αποτίμηση, καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι ως προς την πολιτική ουσία αλλά και τις εντυπώσεις, από την διαδικασία των Ευρωεκλογών νικήτρια εξήλθε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Μία νεαρή γυναίκα, με επιστημονική κατάρτιση, κοινωνική μόρφωση, πνευματική καλλιέργεια, πολιτική γνώση, ηθική συγκρότηση, ψυχική ευγένεια και εξωτερική ομορφιά, η οποία εν ολίγοις διαθέτει όλα τα απαιτούμενα προσόντα ώστε να δυνηθεί στο μέλλον να ανελιχθεί σε ισχυρό πολιτικό παράγοντα της ευρύτερης Ελληνικής Δεξιάς, ακολουθώντας ως τρανταχτό παράδειγμα την πορεία της σημερινής Δεξιάς Πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι. Ένα αστέρι λοιπόν, γεννιέται στην Δεξιά, όπως αναφέρει και ο τίτλος του παρόντος άρθρου. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία εφόσον συνεχίσει να υπηρετεί με πίστη και αταλάντευτα τις υπέρτατες Αξίες του Έθνους των Ελλήνων και υπό την προϋπόθεση ότι θα πλαισιωθεί από ένα ικανό επιτελείο φλογερών και ιδεολογικά συνεπών Ελλήνων Πατριωτών, έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα έτη στην πολιτική σκηνή της Πατρίδος μας, κατά τρόπο εποικοδομητικό και ωφέλιμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η νίκη της Δεξιάς την 9η Ιουνίου είναι μόνο η Αρχή. Οι Εθνικές Αξίες θα επικρατήσουν. Το χρωστά η Γενιά μας στους Νεκρούς Ήρωες της Ενδοξης Πατρίδος μας και στους Αγέννητους Έλληνες που δικαιούνται να ζήσουν σε μία καλύτερη Ελλάδα.

Δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

 

*Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

είναι Δικηγόρος, και Συγγραφέας, από το Λέχαιο

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια