Header Ads

Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ (Φ.1898)

 


* Μητσόπουλος Ανδρέας

    Στον απόηχο των Ευρωεκλογών και μετά την καταβαράθρωση της Νέας Δημοκρατίας η οποία κατήγαγε το μηδαμινό 28,3%, ψηφιζόμενη μόλις από 1.125.000 εκλογείς, συνεχίζεται ακατάπαυστα η μακροχρόνια εθνικοκοινωνική παρακμή που κατατρύχει την Πατρίδα μας. Έτσι, μέσα σε ένα πολιτικά βαρύ κλίμα, το Σάββατο 15 Ιουνίου διεξήχθη στην Αθήνα για άλλη μια χρονιά, με την ανοχή της κυβερνήσεως, το λεγόμενο gay pride. Με το σύνθημα "Ένας νόμος δεν αρκεί", οι διοργανωτές εδήλωσαν ότι δεν τους ικανοποιεί ο Ν. 5089/2024 δυνάμει του οποίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εναντιούμενη σε ηθικούς και φυσικούς νόμους, θεσμοθέτησε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων που οδηγεί στην τεκνοθεσία για λογαριασμό gay "ζευγαριών". Δύο ημέρες αργότερα, έλαβε χώρα στο Ωδείο Αθηνών, συνέδριο που διοργάνωσε το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα με την συμμετοχή του πρώην Σκοπιανού Πρωθυπουργού Ζάεφ, προκειμένου να βραβευθεί ο διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς και να "τιμήσουν" εν γένει την αποφράδα επέτειο της 17ης Ιουνίου 2018 κατά την οποία υπεγράφη η αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών μέσω της οποίας ξεπουλήθηκε στους Σλάβους, εκτός από το Όνομα, η Γλώσσα, η Ταυτότητα και τμήμα της Ένδοξης Ιστορίας της Μακεδονίας μας. Η κυβέρνηση όμως, που με την ανοχή της επεκρότησε την εν λόγω εκδήλωση, έσπευσε να απαγορεύσει προγραμματισμένη  συγκέντρωση των Παμμακεδονικών Ενώσεων έξω από το Ωδείο, με αποτέλεσμα αυτή να διεξαχθεί με λιγοστό κόσμο στην Πλατεία Συντάγματος. Η ανυπαρξία της παραπαίουσας κυβερνήσεως της Ν.Δ. απετυπώθη εύληπτα και στην περίπτωση των προκλήσεων Αλβανών οπαδών στον ποδοσφαιρικό θεσμό ΕURO 2024 που διεξάγεται στην Γερμανία, οι οποίοι ύψωσαν χάρτες της "Μεγάλης Αλβανίας", που παρουσίαζαν την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Φλώρινα και τα Γρεβενά υπό αλβανική κατοχή. Μία πρόκληση που δεν θα είχε μείνει αναπάντητη εάν διαθέταμε Πατριωτική Κυβέρνηση, η οποία θα αιτείτο από την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την παραδειγματική τιμωρία της Αλβανίας ένεκα ανάρμοστης συμπεριφοράς.

           Μέσα στην πνιγηρή αυτή ατμόσφαιρα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβερνήσεως. Έναν ανασχηματισμό άχρωμο, που απέδειξε πανηγυρικά ότι το μήνυμα των Ευρωεκλογών δεν έφθασε στα αυτιά της αλαζονικής εξουσίας, δεδομένου ότι εκείνη δεν έκλινε επί Δεξιά παρά τον θρίαμβο των Δεξιών κομμάτων που ανήλθαν στο 20%, ούτε έλαβε υπ’ όψιν το μήνυμα SOS από την ακριτική Θράκη όπου επεκράτησε σε Ροδόπη και Ξάνθη, ένεκα της πιεστικής τουρκικής εξωτερικής πολιτικής προς την μουσουλμανική μειονότητα, το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) και παρά ταύτα ουδείς Θρακιώτης Βουλευτής υπουργοποιήθηκε.

           Κατά τα άλλα και σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα, παρατηρείται το φαινόμενο της καταλήψεως κυβερνητικών θέσεων, από πρώην στελέχη του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ευρύτερης Αριστεράς. Η υπουργοποίηση ελαχίστων Δεξιών, έγινε για το θεαθήναι και αποτελεί απρόσφορη απόπειρα μαντρώματος, όσων καθαρόαιμων Δεξιών ψηφοφόρων ευρίσκονται ακόμη στη Νέα Δημοκρατία. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση, με την υποταγή της στις ιδεοληψίες του εθνομηδενισμού και του δικαιωματισμού, εξαλείφει και τα εναπομείναντα ψήγματα δεξιών χαρακτηριστικών από την Κεντροαριστερή πλέον Νέα Δημοκρατία, προσβάλλοντας βάναυσα τους εγκλωβισμένους ψηφοφόρους της, που μάταια ελπίζουν ότι θα αναδυθούν στην επιφάνεια τα στοιχεία της πάλαι ποτέ κραταιάς Δεξιάς Παρατάξεως, όπως αυτή υπηρετήθηκε από το Λαϊκό Κόμμα, τον Ελληνικό Συναγερμό και σε κάποιο βαθμό, από τη Νέα Δημοκρατία του Ευάγγελου Αβέρωφ.        

           Επιπλέον, συνάγεται το συμπέρασμα, ότι οποιοσδήποτε ανασχηματισμός ως προς τα πρόσωπα είναι ανούσιος, εάν δεν ανασχηματιστεί η εθνικά άνευρη πολιτική, μετατρεπόμενη σε πολιτική Πατριωτικού Προσανατολισμού, ερειδόμενη στις Παραδοσιακές Αρχές και Ηθικές Αξίες της Ελληνορθοδοξίας που διέπουν το Έθνος των Ελλήνων. Επιβάλλεται επομένως, εθνικό σθένος και όχι διαρκής υποχωρητικότητα στην Εξωτερική πολιτική. Περιορισμός των κοινωνικών αδικιών και εξάλειψη της φορολογικής εξοντώσεως, κατά την άσκηση της Οικονομικής Πολιτικής. Στην Εθνική Άμυνα, απαιτείται υποδειγματικός χειρισμός κρίσεων υψηλού κινδύνου από την Στρατιωτική Ηγεσία, χωρίς τις περιττές παρεμβάσεις αδαών πολιτικών. Στην Δημόσια Τάξη, είναι αναγκαία η αμείλικτη στάση στο άκρως επικίνδυνο φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και η αυστηρή αντιμετώπιση κάθε εγκληματικού στοιχείου που διασαλεύει την Τάξη και την Ασφάλεια του Ελληνικού Λαού. Στον τομέα της Εκπαιδεύσεως, είναι αδήριτος ανάγκη να ξαναγίνει η Παιδεία, Εθνική και Θρησκευτική, ώστε εντός Σχολείων Ελληνοκεντρικού χαρακτήρος, να  διδάσκονται τα Ελληνόπουλα εις βάθος την Ελληνική Ιστορία, την Γλώσσα των Αρχαίων Προγόνων μας, καθώς και την Ορθόδοξη Πίστη Στον Ιησού Χριστό μας. Στον τομέα της Εργασίας, πρέπει να  μειωθεί  η ανεργία των Ελλήνων και να ασκηθούν πολιτικές που θα οδηγούν σε ένα εξασφαλισμένο ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό μέλλον. Στον χώρο της Αναπτύξεως, επιβάλλεται να δοθούν κίνητρα σε σοβαρούς επενδυτές ώστε να πραγματοποιηθούν έργα πνοής που θα προσφέρουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, εκτός αν θεωρούμε «επενδυτές» εκείνους που εισβάλλουν στην Χώρα παρανόμως από τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά μας. Στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, επιβάλλεται να χαραχθεί ορθολογική πολιτική ώστε να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τα απαραίτητα, ήτοι την δυναμική αύξηση των κλινών των Μ.Ε.Θ. και του υγειονομικού προσωπικού που μάχεται ηρωικά στα αποστελεχωμένα νοσηλευτικά ιδρύματα.   

           Επομένως, αν δεν ανασχηματιστούν οι κατευθυντήριες πολιτικές γραμμές, ακόμη και λαμπρές προσωπικότητες να αναλάβουν κυβερνητικό ρόλο, τίποτα θετικό δεν θα αποκομίσουμε ως Έθνος και Κοινωνία. Ζητείται εν ολίγοις, πολιτική βούληση για πατριωτισμό, πρόοδο, ευημερία, πάταξη της διαφθοράς και της κοινωνικής ανισότητος. Τέτοιου είδους βούληση, είναι ανεπαρκής στα σημερινά κόμματα εξουσίας, γιατί είναι αλυσοδεμένα στη Νέα Τάξη που θέλει την Ελλάδα ανίσχυρη και ανάξια του ενδόξου παρελθόντος της. Μοιραία λοιπόν, για όσο καιρό δεν θα εμφανίζεται στο προσκήνιο ένας ισχυρός Δεξιός Πατριωτικός Πόλος, τέτοιου είδους διαλυτικά φαινόμενα θα επαναλαμβάνονται. Θα το διατρανώσουμε για πολλοστή φορά, ότι η Ένωση των Εθνικών Δυνάμεων είναι αναγκαία, ούτως ώστε να προκύψει μία νέα Λαϊκοπατριωτική Παράταξη, η οποία θα αποκτήσει ηγεμονικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι, προσφέροντας αγαθές υπηρεσίες στο Έθνος και τον Λαό.   

 Δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

 

* ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια