Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1900)


 


Το Δημογραφικό, ως όπλο κατάληψης της Ελλάδας…

 

Είναι να απορεί κανείς με την παντελή έλλειψη διαχρονικής βούλησης λήψης μέτρων από Ελληνικές Κυβερνήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος. Όλες οι ανά δεκαετία μετρήσεις δείχνουν πως οι χώρες της Ευρώπης και ειδικά η Ελλάδα δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον. Οι μετρήσεις  έχουν δείξει εμφανή τα προβλήματα. Η Μετανάστευση, η Υπογεννητικότητα και η Γήρανση έχουν ξεφύγει από την “Κόκκινη γραμμή κινδύνου”.

 Ο ρυθμός γονιμότητας από το 2013 έως το 2060 θα αυξηθεί σε ποσοστό μόλις 0,2%, ενώ μέχρι το 2030 θα βρίσκεται οριακά πάνω από το μηδέν. Με άλλα λόγια, οι ηλικιωμένοι θα αυξάνονται σε σχέση με τους νέους κατά 0,20%.  Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής, μείωση του νεανικού πληθυσμού, σχεδόν μηδενικός ρυθμός γονιμότητας και περαιτέρω υποχώρηση της απασχόλησης. Αυτά θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας με ορίζοντα το 2060, σύμφωνα με την έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Κομισιόν για 28 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

     Υπάρχουν φωνές, ακόμη και στη σημερινή Κυβέρνηση της Ν.Δ., οι οποίες πρεσβεύουν, ότι το πρόβλημα θα μας το λύσουν οι λαθρομετανάστες. Ουδέν ψευδέστερο τούτου. Οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα μεθοδευμένα από άλλους κρατικούς΄ και υπερκομματικούς μηχανικούς, με ένα και μόνο στόχο. Την ειρηνική ή πολεμική κατάληψη της Ελλάδας.

     Στην πρώτη περίπτωση αυτό θα γίνει με την αποεθνοποίηση, δηλαδή την μείωση του Ελληνικού πληθυσμού και την υπερκάλυψη τούτου, μετά από 20 με 30 χρόνια. Θα γίνει δηλαδή δημοκρατικά και με τη συνενοχή Ελληνικών Κυβερνήσεων τριτοκοσμική χώρα, χωρίς εθνική συνείδηση, πατριωτισμό, θρησκεία και δυνατότητα αντίδρασης. Αυτό έχει συμβεί σε μερικές ήδη χώρες, που έχουν χάσει τα πάντα.

     Στη δεύτερη περίπτωση σε τυχόν κήρυξης πολέμου κατά της χώρας μας, που θεωρείται σχεδόν βέβαιο με τους γείτονες που έχουμε, αρκετοί λαθρομετανάστες θα σταθούν απέναντι της Ελλάδας. Θα βρεθούν με τα όπλα επί σκοπό και δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο στην χώρα μας. Θα αποτελέσουν τον πυρήνα δύναμης Ανορθόδοξου Αστικού πολέμου σε πόλεις και χωριά. Θα αποσταθεροποιήσουν το εσωτερικό της χώρας, όπως αυτό συνέβη σε καθημαγμένες ήδη χώρες του κόσμου.

     Αυτό σημαίνει πως οι Κυβερνήσεις οφείλουν να αντιμετωπίσουν εσωτερικά την αντιμετώπιση του προβλήματος. Να μην υποκύψουν στα σχέδια αποεθνοποίησης που εφαρμόζονται με την αποδοχή και τις ευλογίες του ΟΗΕ. Απαιτούνται μέτρα αντιμετώπισης, τα οποία όμως δεν βλέπω να λαμβάνονται από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους…   

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια