Header Ads

Πρωτοσέλιδο άρθρο του «Κορίνθιου» (Φ. 1901)

 

 


 

Ο Ράμα δεν αντιμετωπίζεται με άσφαιρα βόλια

Κραυγές αγωνίας από το πολλούς εκατοντάδες Έλληνες της Χειμάρρας που βλέπουν τις περιουσίες τους να γκρεμίζονται στην κυριολεξία εν μία νυκτί. Έχουν πάρει «φωτιά» οι αλβανικές μπουλντόζες στα ελληνικά χωριά της Β. Ηπείρου, με τους Έλληνες ομογενείς να καταγγέλλουν το έγκλημα που συντελείται εις βάρος τους από την κυβέρνηση Έντι Ράμα. ΤΟ ΕΠΕΞ εκτρέφει την τακτική του με….αυστηρές ανακοινώσεις.

Από ετών ενθυμούμαι ο αντιπρόεδρος τότε της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ», Φρέντι Μπελέρι, κατήγγειλε το οργανωμένο σχέδιο από πλευράς Τιράνων για ξερίζωμα της Ελληνικής Κοινότητας στην Β. Ήπειρο.  Είναι ένα σχέδιο, το οποίο κλιμακώνεται τα τελευταία 30 χρόνια. 

Με  μία Υπουργική απόφαση εξανάγκαζαν την ελληνική μειονότητα να μεταναστεύσει. Τα αποτελέσματα εκτοπισμού του Ελληνικού στοιχείου δεν άργησαν να αποτυπωθούν χαλκευμένα, στην πρόσφατη καταμέτρηση του Πληθυσμού της Αλβανίας, όπου οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου δεν ξεπερνάνε τις 25.000, εκεί που πριν από μερικά χρόνια ήταν γύρω στις 500.000.

Όπως ισχυρίζονται γνωστοί Βορειοηπειρώτες, «θα γίνουμε η γενιά που θα είναι οι τελευταίοι Έλληνες, που έζησαν στην Χειμάρρα και γενικά στην Ελληνική Β. Ήπειρο».

Οι προκλήσεις βέβαια δεν τελειώνουν εδώ.  Συντονισμένα η αλβανική προπαγάνδα κορυφώνεται σε πολλά επίπεδα, ένα από τα οποία αφορά την ψεύτικη ιστορία, που παρουσιάζεται στους Αλβανούς. Και όπως είναι φυσικό  οι «κακοί» της υπόθεσης είναι οι Έλληνες. Εμείς δηλαδή που ανοίξαμε διάπλατα πόρτες και παράθυρα και βάλαμε το φίδι στον κόρφο μας.

Όσο για τις Ελληνικές Κυβερνήσεις βιάστηκαν να πουν το τελικό ΝΑΙ στην εισδοχή της Αλβανίας του Ράμα στο ΝΑΤΟ και στη Ε.Ε. Ανέφερα «Την Αλβανία του Ράμα» γιατί δεν είναι όλοι οι Αλβανοί κακοί και Ανθέλληνες. Υπάρχουν Αλβανοί που αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, ζουν ανάμεσά μας και προκόβουν με τον τίμιο ιδρώτα της εργασίας τους.

Όταν όμως έρχεται ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην Ελλάδα προεκλογικά και μας βρίζει κατάμουτρα, όταν ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές μίσους του Τούρκου Προέδρου συμπαριστάμενος στους εγκληματίες Τσάμηδες όπως προχθές στα Τίρανα, τότε οφείλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να σηκώσει το γάντι. Έχει λεχθεί ότι το 57% των εγκλείστων στις Ελληνικές Φυλακές είναι Αλβανοί ποινικοί Εγκληματίες. Αντί να τους φορτωνόμαστε εμείς, να τους αφήσει ελεύθερους με απέλαση στην Αλβανία και όποιος επιστρέφει στην Ελλάδα να δικάζεται με ισόβια κάθειρξη. Οι Τούρκοι και Αλβανοί ηγέτες μόνο με τον δικό τους τρόπο πείθονται και όχι με άσφαιρα βόλια…

Ο «Κορίνθιος»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια