Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ (Φ. 1901)

 Γ. Ψυχογιός: Οι πολιτικές σας αποδυναμώνουν τον ελληνικό λαό και τη χώρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλει με σύνθεση και συλλογικότητα να τις ανατρέψει

 


 Στον τηλεοπτικό σταθμό Attica TV και στην εκπομπή “Γεγονότα 2.0” με τον Γιώργο Μελιγγώνη, ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής Κορινθίας και Τομεάρχης Μετανάστευσης και Ασύλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός.

O κ. Ψυχογιός κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ, αναφέρθηκε:

               Στη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τη Στιμάγκα και κατευθύνθηκε προς τη Νεμέα (και στους ανθρώπους που επιχείρησαν στο μέτωπο), καταστρέφοντας μεγάλες γεωργικές - και όχι μόνο - εκτάσεις, καθώς και στην έλλειψη νερού, πρόληψης και σχεδίου από την κυβέρνηση στο Νομό, που καίγεται για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια.

               Στις παράλογες και καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών - που πλέον ελέγχουν τα πάντα ηλεκτρονικά - χωρίς να υπάρχει καμία κυβερνητική παρέμβαση.

               Στη απόκλιση που υπάρχει μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και επιτοκίων χορηγήσεων, αλλά και στα υπέρογκα επιτόκια δανεισμού, όπως και στα καρτέλ των τραπεζών που συγκεντρώνουν υπερκέρδη.

               Στη δημιουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας από τον ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τα αποθεματικά χρησιμοποίησε η κυβέρνηση για να ωφεληθούν δυστυχώς λίγες επιχειρήσεις.

               Στο δημόσιο χαρακτήρα που διατήρησε η ΔΕΗ και άλλοι δημόσιοι πυλώνες επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα που η ΝΔ την ξεπούλησε για ελάχιστα χρήματα στους ιδιώτες ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και στις επιδοτήσεις ρεύματος που καλούνται να πληρώσουν οι μικρομεσαίοι και η κυβέρνηση είχε αποκρύψει ενόψει ευρωεκλογών.

               Στην υποχρέωση του ΣΥΡΙΖΑ να βάζει πάντα μπροστά το σύγχρονο, αριστερό και προοδευτικό πρόγραμμά του, με στόχο να γίνει κτήμα της κοινωνίας

               Στην ανάγκη να λειτουργούν τα όργανα του κόμματος και όλα τα εσωτερικά ζητήματα να συζητιούνται και να λαμβάνονται αποφάσεις εκεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δομήθηκε στη συλλογικότητα και την σύνθεση, ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί συνδετικό κρίκο για το κόμμα, κατάφερε να συνθέσεις πολλές και διαφορετικές τάσεις. Όχι στη στοχοποίηση και τη διαμονοποίηση της κριτικής και της άλλης άποψης, όλοι χρειάζονται και μπορούν αξιοποιηθούν, είμαστε περήφανοι για το κυβερνητικό μας έργο, την διαφάνεια και συνέπεια στα οικονομικά μας, η κοινωνία θέλει να αγωνιστούμε για όλα αυτά που δικαιούται και που καθημερινά ξηλώνει η ΝΔ.

               Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν απέναντι στο να στείλει η χώρα όπλα στην Ουκρανία, αλλά υπέρ στο να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια – Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε κυνικά – αφού προφανώς αναφερόταν και στην Ελλάδα - τα «κενά» στην άμυνα της χώρας. Έχετε αποδυναμώσει την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας, όπως κάνατε και με τη μεταφορά πολεμικού υλικού από το στρατόπεδο των Κεχριών της Κορίνθου προς την Ουκρανία (κατέθεσα και σχετική Αναφορά στη Βουλή) και τη μη αναπλήρωσή του.

Ακολουθεί το video με τη συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=h7VuS4LVpzw

 

Δεν υπάρχουν σχόλια