Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1903)

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Το νέο υπό τον  Αλέξη Κούγια Δ.Σ.



Πραγματοποιήθηκε η επαναληφθείσα, λόγω μη απαρτίας της πρώτης Γενικης Συνέλευσης των μελών του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων,  του Δικαστικού Αντιπροσώπου παρουσία και του Προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια. Παρά τον πολύ μικρό αριθμό παρουσίας μελών και ανένταχτων, οι εργασίες έγιναν κανονικά και νόμιμα για την δεύτερη Συνεδρίαση.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν υπό την εποπτεία του Δικαστικού Αντιπροσώπου, Δικηγόρου Πέτρου Χανιώτη και του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης, όπως αυτά αναγράφονται στην Πρόσκληση του Προέδρου προς τα Μέλη και  εγκρίθηκαν ομόφωνα, απαλλάσσοντας  το προηγούμενο Δ.Σ. από κάθε μελλοντική ευθύνη, ως ο νόμος ορίζει.

Κατόπιν της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου “ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ”, η Εφορευτική Επιτροπή, παρέδωσε τον πίνακα εκλεγέντων και αναπληρωματικών, πουν έχει ως εξής:

A) ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.: ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

Β) ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ.:

   1) ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

   2) ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

   3) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

   4) ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

   5) ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

   6) ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   7) ΣΕΪΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   8) ΜΑΡΔΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Γ) ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

    1) ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    2) ΚΟΛΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δ) ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

     1) ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

     2) ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

     3) ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Ε) ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:

     1) ΚΟΥΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

Ο Αλέξης Κούγιας στο KORINTHOS TV

Η Γ. Συνέλευση ανέδειξε νέο Δ.Σ. για μια νέα προσπάθεια

Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ


Αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση ο Πρόεδρος Αλέξης Κούγιας  παραχώρησε συνέντευξη στο KORINTHOS TV  και στον Γιάννη Στεφανή, που έχει ως ακολούθως :

«Πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση με την παρουσία ολίγων μελών λόγω του καλοκαιριού και του καύσωνα. Να καλωσορίσω τα εκλεγέντα νέα μέλη του Δ.Σ του ΠΑΣ Κόρινθος. Ήταν μια υποδειγματική διαδικασία με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, ο οποίος κατοχύρωσε το αδιάβλητο της διαδικασίας.

Παμψηφεί εξελέγη η νέα διοίκηση. Να καλωσορίσω  τα νέα μέλη του Δ.Σ. που είναι συνολικά καλοί πολίτες, αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες της Κορινθίας και όχι μόνο. Θέλω να σας πω, ότι αυτοί που έλεγαν πέρυσι ότι η Κόρινθος θα διαλυθεί και  θα καταλήξει στα καφενεία, νομίζω πως σήμερα διαψεύστηκαν, όπως διαψεύστηκαν και κάποιοι, οι οποίοι  είναι οι καταστροφής της Κορίνθου, δεν τόλμησαν να μιλήσουν για έλλειψη οργανώσεως, όταν αυτοί που έκαναν πλαστογραφίες στα δικαιολογητικά στοιχεία και στα στοιχεία του ΕΦΚΑ οδήγησαν στο να βαράνε την Κόρινθο.

Κάτι τέτοια λαμόγια που εδώ και πολλά χρόνια  κυριάρχησαν στο ποδόσφαιρο της Κορινθίας οδήγησαν στο να βαράνε την Κόρινθο. Θέλω να σας πω ότι έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από αυτό που έγινε. Μακάρι να ήταν σήμερα και τα 2-3 κορυφαία στελέχη της προηγούμενης σεζόν, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο φίλαθλος κόσμος θα είναι κοντά μας. Η ομάδα μας φέτος θα είναι ακόμα καλύτερη από ό,τι ήταν.

Κρατήσαμε όποιους παίκτες θέλαμε και συμπληρώσαμε τα κενά στο ρόστερ. Νομίζω πως θα κλείσει αυτός ο κύκλος με τις αξιολογήσεις στις προπονήσεις. Αν αυτό το υλικό είναι επαρκές ή όχι θα κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Έχουμε πολύ σημαντικά αθλητικά παιδιά στην ομάδα μας. Θα χαρώ πολύ, αν ο Δήμος ετοιμάσει το γήπεδο για τα φιλικά ματς με πολύ ιστορικές ομάδες, όπως Πανιώνιο και Καλαμάτα. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

Στη νέα σεζόν θα βοηθήσω και εγώ προσωπικά την ομάδα, σε ότι μπορώ να βοηθήσω….» κατέληξε ο Πρόεδρος ΠΑΣ Κόρινθος Αλέξης Κούγιας...

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια