Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1905)

 
















 


Έρχεται θρησκευτικός πόλεμος στην Ευρώπη…

Με ρωτάνε κάποιοι γιατί ασχολούμαι τόσο τακτικά με το θέμα το Μεταναστευτικό, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Με λίγα λόγια μου λένε να μην ασχολούμαι με το μέλλον της Πατρίδας μου. Από την πλευρά δε των βουλευτών έχουμε ακούσει και το επικίνδυνο ότι, «οι μετανάστες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας» Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση δύο τινά συμβαίνουν.

Πρώτο,   δεν γνωρίζουν ότι με τις ευλογίες και τη σύμφωνη γνώμη του ΟΗΕ εφαρμόζεται το «Μανιφέστο» του  Αυστριακού Καλλέργη για την αποεθνοποίηση της Ευρώπης». Να γίνουν όλα τα κράτη πολυπολιτισμικά για να υποβαθμιστούν οι Αρχές και οι Αξίες των Λαών και  να ελέγχονται πληθυσμιακά ευκολότερα.

Δεύτερο, είναι  συμπολίτες, οι οποίοι εργάζονται ενσυνείδητα, είτε από πιστεύω, είτε από πρόσκαιρο γήινο ατομικό συμφέρον, για το σύστημα του σκότους που κυριαρχεί επί της Γης

 Και στις δύο περιπτώσεις ισχύει το γνωστό: «Μα καλά, δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;» ή « Δεν γνώριζαν, δεν διάβαζαν να μάθουν;»

Αυτά τα τελευταία χρόνια, οι Λαοί της Ευρώπης, με την ανοχή δουλικών Κυβερνήσεων δέχονται έναν άτυπο υβριδικό πόλεμο, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Το βάρος έχει πέσει στις Ευρωπαϊκές χώρες που αποτελούν πύλες των μεταναστευτικών ροών. Τα μεγαλύτερα θύματα η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία, που δέχονται τις Στρατιές του Ισλάμ αμαχητί στα σύνορά τους. Είναι καλά στημένο το «παιχνίδι» και πέφτει πολύ  χρήμα στους παράνομους Μεταναστευτικούς Μηχανισμούς του ¨Συστήματος¨.

Αν πάρουμε την Ελλάδα, ως παράδειγμα χώρας υποδοχής, θα αποκαρδιωθούμε.

Η άσπονδη και σύμμαχος στο ΝΑΤΟ, υποτίθεται Τουρκία, φροντίζει αφού τα «πιάνει» χοντρά από όλες τις πλευρές, να φέρνει επιλεγμένες μεγάλες οικογένειες ( Πάνω από 3-4 παιδιά, σε στρατεύσιμη ηλικία άνδρες) Ισλαμιστών με αεροπλάνα τσάρτερ στην Τουρκία. Να λέγει ότι τους κρατάει παίρνοντας κατά κεφαλήν μπαχτσίσι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους προετοιμάζει υλικά και ψυχολογικά.

    Είναι βέβαιο πως τους φανατίζει εναντίον μας και τους εκπαιδεύει σε θέματα Ανορθόξου Αστικού πολέμου’ Μιλάμε για “χιλιάδες στρατιώτες που μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη ως «μετανάστες», έτοιμοι για πρόκληση χάους σε πόλεις και προώθηση του ακραίου φονταμεταλιστικού ισλάμ. Καθόλου παράξενο να δούμε κάποτε τους φιλήσυχους «Μετανάστες του Κέντρου της Κορίνθου», Όπως συμβαίνει σήμερα Αφγανικές συμμορίες με μάσκες, όπλα AK-47 και στρατιωτικές στολές στη Γερμανία να φωνάζουν  "Η κατάκτηση της Ευρώπης είναι κοντά…» ή να σφάζουν με μαχαίρι τρία άτομα. Οι πολιτικοί μας; Τρώγονται μεταξύ τους.

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» 

 

 



Οι Ευθύνες Πολιτικών και Στρατιωτικών απέναντι στην Ιστορία

Ο αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης, ήταν σαφής και επεξηγηματικός στην εκπομπή Viewpoint για τα ελληνοτουρκικά. Ο κ.Καμπουρίδης αναφέρθηκε στην εκπομπή και τη δημοσιογράφο Ιρένα Αργύρη, για τις πρόσφατες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, τις κρίσεις στις τουρκικές Ε.Δ. και τη στρατηγική της γειτονικής χώρας.

«Είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι η διακήρυξη φιλίας μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν θα τηρηθεί και από τις 2 πλευρές. Έκαναν λάθος όσοι πίστευαν ότι η Τουρκία θα ρίξει τους τόνους και θα τηρήσει τη συμφωνία», προσθέτοντας ότι «πρέπει να επαναξιολογήσουμε το θέμα της υπογραφής της διακήρυξης φιλίας». Όσον αφορά στις πρόσφατες κρίσεις στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ο  Ερντογάν κάλυψε ένα κενό 8 χρόνων, το οποίο κατά τον κ. Καμπουρίδη οφείλεται στο γεγονός ότι ο τούρκος ηγέτης δεν εμπιστεύται τις τουρκικές Ε.Δ.. Οι πρόσφατες αλλαγές συνεπώς δημιούργησαν για την Τουρκία «ένα στρατό πραιτοριανών, γιατί αυτό θέλει ο Ερντογάν».

Ο κ. Καμπουρίδης κάνει ειδική αναφορά στη Θράκη και τη σημαντικότητα της περιοχής, αναλύοντας τις επεμβάσεις που πρέπει να κάνει το κράτος για τη βελτίωση της κατάστασης. «Η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι είναι το «αφεντικό» στη Θράκη, προειδοποιώντας πως «Ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να περάσει τη διδασκαλία της «γαλάζιας πατρίδας» μέσα από τα τζαμιά» της Θράκης. Γι΄αυτό «Η κυβέρνηση οφείλει να περιορίσει το τουρκικό προξενείο και τους πράκτορές του στη Θράκη»

Ειδική αναφορά έκανε επίσης στην Κύπρο, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού και του ελληνοτουρκικού ζητήματος. «Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν το μέτωπο Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος ως μια ολότητα» εξηγεί ο κ. Καμπουρίδης, τονίζοντας ότι «ο Ελληνισμός περιλαμβάνει Κύπρο και Ελλάδα. Η Κύπρος είναι Ελλάδα», γι΄ αυτό «Πρέπει να γίνει επικαιροποίηση του δόγματος ενιαίου αμυντικού χώρου Ελλάδας - Κύπρου».  

Υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στην Τουρκία; Η απάντηση είναι, ΝΑΙ, υπάρχουν. Είναι  ψυχολογία του τουρκικού μωσαϊκού εθνοτήτων και της παρούσας ηγεσίας του. Το τουρκικό καθεστώς φοβάται την αφύπνιση των λαών που απαρτίζουν την τουρκική κοινωνία, οι οποίοι αρχίζουν να αναζητούν την ταυτότητά τους», όπως οι κρυπτοχριστιανοί με το Ελληνικό DNA. Δεν νομίζει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ότι  η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά τις διαχρονικές ηττοπαθείς Κυβερνήσεις;

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

Είμαστε «Προτεκτοράτο» με άβουλες Κυβερνήσεις…

Τα Ελληνόπουλα στα εκπαιδευτικά σχολικά θρανία όλων των βαθμών δεν μαθαίνουν την αλήθεια για την ιστορία του τόπου τους. Τα Σχολικά βιβλία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν ξεφύγει από την Εθνική αποστολή τους. Το Υπουργείο Παιδείας με τους εκσυγχρονισμούς του κάθε Υπουργού και Κυβέρνησης, έχει δώσει το δικαίωμα σε κάθε ανήσυχο Ελληνικό πνεύμα να έχει σχηματίσει δική του άποψη περί τούτου.

Έχει ιστορικά αποδειχθεί ότι μετά την Επανάσταση του 1821, την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού και τη δημιουργία της νεότερης Ελλάδας, το νεοσύστατο κράτος ετέθη υπό κηδεμονία, έγινε «Προτεκτοράτο» Μεγάλων Δυνάμεων. Έγινε άγριο πεδίο εκμετάλλευσης. Η Μεγάλη Βρετανία αρχικά από το 1834 μέχρι το 1948 και εντεύθεν οι ΗΠΑ, δυναστεύουν για τα δικά τους συμφέροντα την Ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Έχοντας πάντα κατά νου τα συμφέροντά τους αυτές οι δύο χώρες δεν άφηναν το λουρί από το λαιμό του Ελληνικού κράτους να ξεφύγει από τον έλεγχό τους. Δεν την θέλουν για λόγους γεωπολιτικούς και στρατηγικούς, αφού δεσπόζει τριών Ηπείρων, Ευρώπης – Ασίας και Αφρικής να πάρει τα πάνω της. Να γίνει Μεγάλη Ελλάδα, την θέλουν στα μέτρα τους και υπό τον πλήρη έλεγχό τους.

Η χώρα μας αποτελεί δεξαμενή αφαίμαξης εγκεφάλων, εργαζομένων και στρατιωτικών σε πολέμους της αρεσκείας τους λόγω συνασπισμών και δικών τους κρατικών συμφερόντων. Ήταν εσκεμμένη και δόλια η δολοφονία του πρώτου Πρωθυπουργού Ι. Καποδίστρια, διπλωμάτη και πολιτικού, ο οποίος , αν ζούσε θα είχε κάνει την Ελλάδα Ελβετία, όπως πέτυχε προηγούμενα να κάνει εκεί το θαύμα των αιώνων. Δεν τον πήγαιναν οι Πραιτοριανοί και τον δολοφόνησαν στο Ναύπλιο με «Μαύρη επιχείρηση», θα λέγαμε σήμερα.

Ήθελαν δουλικές Κυβερνήσεις οι Άγγλοι και έχουν μείνει χαραγμένα στην αληθινή ιστορία τα τελευταία λόγια του πατέρα Μαυρομιχάλη, που είπε: «Ανάθεμα στους Άγγλο γάλους». Κάτι ήξερε πριν παραδώσει το πνεύμα του στον Κύριο. Οι Άγγλοι οδήγησαν από τότε την Νέα Ελλάδα από εκμετάλλευση σε εκμετάλλευση και από καταστροφή σε καταστροφή, κυρίως, μετά από κάθε αναλαμπή Ανάστασης του Ελληνικού Γένους.

Με τους Έλληνες υποτακτικούς οι «Επικυρίαρχοι» οδήγησαν την Ελλάδα στη Μικρασιατική καταστροφή, στην «άδικη δολοφονία των έξι», στην  αποστολή εκστρατευτικού Σώματος στον Ρωσικό Πόλεμο κατά των Μπολσεβίκων και αργότερα στην Κορέα, στον «διχασμό αριστερών και δεξιών» στον Β΄ Π. Πόλεμο,  στο ξεπούλημα της Β. Ηπείρου, στην τραγωδία της Κύπρου και σήμερα απέναντι στην Ρωσία σε βάρος των νήσων του Αιγαίου

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




  

Οι διαφορές των γενεών και η αλήθεια…

Υπάρχει στην κοινή γνώμη η αίσθηση ότι οι άνθρωποι βιώνουν όσο περνάνε τα χρόνια μια νέα κοινωνική πραγματικότητα. Αυτή η αίσθηση κυριαρχεί κυρίως στις μεγάλες ηλικίες. Οι «υποψιασμένοι πολίτες» δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το ξεχαρβάλωμα των Ελληνοχριστιανικών ιδεών και Αξιών της ζωής Πιστεύουν και αυτό δεν αποτελεί γνώμη με συνομοσιολογική σημασία, αλλά ακράδαντη πίστη πως κάτι δεν πάει καλά.

Η ροπή και η πορεία του κόσμου προς την κατεύθυνση του κακού και του σκότους είναι διάχυτη μπροστά στα μάτια μας. Όχι μόνο δεν αποκρύπτεται όπως κάποια περασμένα χρόνια, αλλά διαφημίζονται με τον πιο επιθετικό τρόπο. Οι νεότερες γενιές και κάποιοι άλλοι υποστηριχτές του κακού, μπροστά σ΄αυτή την απορία των υπερηλίκων, εκφράζονται έχοντας υπόψη τους ότι αυτοί οι ίδιοι βιώνουν καλύτερα τις αλλαγές.

Οι παλαιοί δεν προσαρμόζονται με τον εκσυγχρονισμό της κάθε εποχής.  Δεν είναι «Προοδευτικοί»! Έτσι σκέφτονται. Αυτό είναι και το χάσμα των γενεών, η διαφορά των απόψεων, το ποια πλευρά έχει δίκαιο ή άδικο λίγο τους ενδιαφέρει, γιατί έπαψαν οι νέοι να γαλουχούνται από παραδοσιακούς παράγοντες. Οι νέοι, διαποτισμένοι από την σύγχρονη θολοκουλτούρα των MEDIA, για κάθε θεμελιωμένη και κατατεθειμένη ιστορικά και φιλοσοφικά άποψη την αντιμετωπίζουν με τον δικό τους αντίλογο.

Οι νεαρότεροι, με ανεπαρκή μόρφωση κυρίως, θα απαντούσαν πως οι παλαιοί έχουν σκουριασμένα μυαλά και δεν ακολουθούν την πρόοδο δεν είναι προοδευτικοί.  Κάποιο άλλοι με περισσότερη πνευματική ανάπτυξη παραδέχονται πως κάτι δεν πάει καλά, πως αντιμετωπίζεται αρνητικά και λυσσαλέα κάθε τι το καλό και ωραίο με την σωστή έννοια, αλλά βρίσκονται σε απορία μπροστά στην πλύση εγκεφάλου που ασκούν πάνω τους καθημερινά τα σύγχρονα ΜΜΕ.

    Είναι τέτοια η καθημερινή ομοβροντία της πληροφόρησης επί παντός επιστητού, που δεν τους μένει χρόνος για αυτοσυγκέντρωση και στοχασμό. Αναγκαστικά προσαρμόζονται στο σύγχρονο περιβάλλον. Οι περισσότεροι ακολουθούν την μόδα της εποχής τους, που καθοδηγεί προς τον κατήφορο, όπως το βλέπουν «οι γέροι», που έχουν ριζωμένες στην καρδιά τους τις πανάρχαιες έννοιες του «καλού και του κακού» , το σταυροδρόμι «της Αρετής και της κακίας του Ηρακλή».

    Δεν απομένει ως ενδιαφέρουσα λύση στη διαφορά αυτή των γενεών, παρά μόνο η αναζήτηση της αλήθειας και όχι ο μιμητισμός στην δήθεν πρόοδο που μας παρουσιάζει, ως πανάκεια, ο άρχοντας του σκότους. Δεν είναι πρόοδος η γύμνια που κυκλοφορεί στους δρόμους, το τατουάζ σε κομπλεξικά σώματα και η πενία της γλώσσας…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια