Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (Φ. 1905)

 

 

 

 

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ουδείς συγκινείται

Είναι φανερό πως η ανθρωπότητα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε κακή κατάσταση ή όπως το έλεγαν παλαιότερα «επί ξηρού ακμής». Τα σημεία των καιρών είναι πλέον ενδεικτικά. Έρχονται το ένα πίσω από το άλλο με μαθηματική ακρίβεια. Οι δύο φατρίες που διαφεντεύουν τον κόσμο έχουν σχεδιάσει τη λεγόμενη παγκοσμιοποίηση. Κάθε φορά όμως λογαριάζουν χωρίς την θεία νέμεση, την Θεία Δικαιοσύνη. Έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ΄ορά». Προσπάθησαν πολλές φορές να εφαρμόσουν τα σχέδια του άρχοντα του σκότους, αλλά ο Θεός  τους εμπόδισε να τα υλοποιήσουν.

Η ανθρωπότητα δεν ξεκίνησε την ιστορία της ζωής της χθες ή πριν λίγα χρόνια. Υπήρξαν πολιτισμοί και πριν χιλιάδες χρόνια. Αυτά ή μερικά από αυτά που βλέπουμε στις κινηματογραφικές ταινίες ή διαβάζουμε σε κάποια βιβλία δεν είναι όλα παραμύθια. Υπήρξαν ταξίδια στον χρόνο, διαστημόπλοια, Αεροσκάφη stealth (αόρατα για τα ραντάρ). κοσμοδρόμια και πόλεμοι αγγελικών δυνάμεων. Η αρχαιολογική σκαπάνη έχει αποδείξεις περί αυτών, όπως και διασωθέντα αρχαία κείμενα.

Αυτές τις ημέρες που διανύουμε είμαστε αψευδείς μάρτυρες καταστροφικών πολέμων. Οι δύο ελίτ, η λευκή και η μαύρη αδελφότητα κινούν τα νήματα με προορισμό το μέλλον του ανθρώπινου γένους. Στα πρώτα χρόνια μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ζήσαμε τον λεγόμενο «Ψυχρό πόλεμο» μεταξύ Δύσης και Ανατολής», που ήταν έργο δικό τους, ακολούθησε μεγάλος αριθμός περιφερειακών πολέμων μεταξύ όμορων κρατών, που διαρκούσαν και εξακολουθούν να διαρκούν επί δεκαετίες και φτάσαμε στους έσχατους καιρούς όπως διαφαίνεται.

Οι διάφοροι «γκουρού» διεθνείς γεωπολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές μας προετοιμάζουν για μεγάλο οικονομικό κραχ, ακρίβεια, φτώχεια και μεγάλες Κοινωνικές αλλαγές. Πολλά κράτη ενεργοποιούν τους πολίτες για τυχόν επερχόμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, Ρωσία, Γερμανία, Ισραήλ και άλλες χώρες κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας αντιμετώπισης πυρηνικού κτυπήματος και οι σειρήνες καλούν τους ανθρώπους να καταφύγουν σε προκατασκευασμένα καταφύγια, ενώ ΄δίνουν οδηγίες αντιμετώπισης χαλεπών καιρών.

Μόνο στην Ελλάδα μας καθησυχάζουν οι αρμόδιοι πως δεν συμβαίνει τίποτα ΄για την ακρίβεια, λες και θεωρούν βέβαιο πως αφού συμβαίνουν όλα αυτά γύρο μας δεν θα κτυπήσουν και την δική μας πόρτα. Δεν σκέπτονται πως αν συμβεί κάτι από αυτά που όλοι κάτι περιμένουμε θα είναι αργά να προλάβουμε τυχόν κακό συναπάντημα. Δεν είδα την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, την Νομαρχία, έστω και ένα Δήμο ή ένα φορέα  να διοργανώσει μια σχετική εκδήλωση. Όλοι, μα όλοι διασπαθίζουν το δημόσιο χρήμα που στερείται ο Λαός σε εκδηλώσεις τύπου «Άρτον και θεάματα» για πελατειακή σχέση. Κρίμα…  

 Ο  «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια