Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1906)

 

Συνάντηση της βουλευτή του νομού μας, Μαριλένα Σούκουλη -Βιλιάλη με αντιπροσωπεία της  Επιτροπής Πληθυσμού, Πόρων και Περιβάλλοντος της Κίνας

 


Η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη- Βιλιάλη, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, υπό την ιδιότητα της ως Γραμματέας της Διαρκούς Παραγωγής και Εμπορίου, μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Βουλευτή Μαγνησίας, κ. Χρήστο Μπουκώρο, υποδέχθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων, Αντιπροσωπεία της  Επιτροπής Πληθυσμού, Πόρων και Περιβάλλοντος της Κίνας και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, κατά την συνάντηση αυτή δήλωσε : «Η Κίνα αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με ηγετικό ρόλο στις παγκόσμιες γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Η στρατηγική συνεργασία με την χώρα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική στο πλαίσιο μιας πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής καθώς και για την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων με αμοιβαία οφέλη και για τις δυο χώρες».-

 

Η Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

 

Η βουλευτής του νομού μας, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία επικεντρώθηκε φέτος στις σύγχρονες προκλήσεις για την χώρα και τους κρίσιμους τομείς της οικονομίας, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και την βιώσιμη ανάπτυξη. Η φετινή Δ.Ε.Θ. είχε ως τιμώμενη χώρα  την Γερμανία.

Η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και εξήγγειλε τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας γενικότερα.

Η βουλευτής επισκέφθηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, όπως και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου και είχε γόνιμο διάλογο με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς της περιφέρειας μας.

Εν συνεχεία παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ., παρουσία της υπουργού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη και της υφυπουργού Έλενας Ράπτη, όπως και σε εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός-Εξωστρεφής Γεωργία». Τέλος, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και επισκέφθηκε και το περίπτερο του Ο.ΚΑ.ΝΑ, όπου είχε εποικοδομητική συνομιλία με τον πρόεδρο του οργανισμού και είδε από κοντά τον Κινητό Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης του ΟΚΑΝΑ στην Ελλάδα.

Η βουλευτής, κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, δήλωσε κατά την επίσκεψη της στην Δ.Ε.Θ. :  «Τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Κυρίως απαιτούν σκληρή εργασία. Οι προσδοκίες είναι υψηλές και η ικανοποίηση τους, προς όφελος όλων των πολιτών, δημιουργικός μονόδρομος.  Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια