Header Ads

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (Φ. 1909)

 

Γ ΄ΕΘΝΙΚΗ 3ος Όμιλος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ 0-1

Η ομάδα μας θέλει πολύ δουλειά μπροστά της…

 

 

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ περίμεναν πως και πως να δουν έναν αγώνα πρωταθλήματος στην πόλη τους.

Απογοήτευση προκάλεσε το αποτέλεσμα εντός έδρας του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ, μετά την ήττα με 1-0 από την ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ το μεσημέρι της Κυριακής. Η εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο για την ιστορική μας ομάδα μιλάει από μόνη της. Ο αγώνας παίχτηκε και από τις δύο ομάδες σε σκληρό στιλ, κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο (έναρξη 13.00 ώρα) και ελαφρό, αλλά σημαντικό άνεμο.

Η χαριστική βολή για την ομάδα μας δόθηκε όταν στο  60 λεπτό του αγώνα ο διαιτητής σημείωσε πέναλτι σε βάρος των φιλοξενούμενων για ανατροπή στη μικρή περιοχή του Μπαρμπαρούση. Ο εκτελεστής Μπαρμπαρούσης, δεν υπολόγισε τον άνεμο και η μπάλα με το κτύπημα πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Άτυχη στιγμή για την ομάδα μας. Ο ίδιος παίκτης, που φάνηκε διεκδικητής της μπάλας και πάλαιψε για την φήμη του γκολτζή, είχε ατυχήσει νωρίτερα΄ όταν μπήκε δυνατά μπροστά με την μπάλα και βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το πλασέ του  βρήκε στην έξοδο πόδι και κατέληξε κόρνερ

Ενδιαφέρουσες φάσεις του αγώνα

Στο 23΄επίθεση από αριστερά για την Κόρινθο, αναβρασμός στη Μεγάλη περιοχή σουτ και απόκρουση από τον γκολκήπερ της Σύρου με το πόδι. Η Κόρινθος απείλησε στο 29′ και ο  Μπαρμπαρούσης έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς βγήκε απέναντι στον γκολκληοερ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε με τα πόδια από τον γκολκίπερ της Ελλάς. Στο 44′ ο Κασάπης σούταρε από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Στο 32΄έγινε ασύνδετη επίθεση της ομάδας μας από δεξιά, αλλά αποκρούστηκε από την άμυνα. Στο 41΄ κόρνερ για την Ελλάδα χωρίς κίνδυνο για την Μπάρτσα. Η φάση στο 45΄μετά από κόρνερ και αλλεπάλληλες κεφαλιές στο τέρμα της Σύρου τελικά βγήκε ελάχιστα άουτ. Το Α΄ ημίχρονο έληξε 0-0, αφού η  Ελλάς στο πρώτο μέρος είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Νάτσο και Κασάπη.

Στην επανάληψη η Κόρινθος μπήκε δυνατά πίεσε και στο 51΄ μετά από κόρνερ αλλεπάλληλες κεφαλιές στη μικρή περιοχή της Σύρου τελικά η μπάλα βγήκε άουτ.

Στο 60′ ο Μπαρμπαρούσης ανατράπηκε στην περιοχή, με τον ρέφερι να υποδεικνύει πέναλτι. Ο Μπαρμπαρούσης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά δεν υπολόγισε τον αέρα και έστειλε την μπάλα ξυστά στο οριζόντιο δοκάρι άουτ, με το 0-0 να παραμένει. Από εκεί και πέρα η Ελλάς αγωνίστηκε παθιασμένα και πήρε χώρο με τον τσαμπουκά της στο γήπεδο. Τελικά στο 72′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Γιάχος πήρε μπαλιά στην περιοχή, κατέβασε άψογα και με ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Διάσσινο, κάνοντας το 0-1. 

Παρατηρήσεις για τους παίκτες και τον νέο προπονητή

Η ομάδα, έκανε ατομικές καλές μεταγραφές, αφού είχε αποδυναμωθεί από την αποδέσμευση προηγούμενης σεζόν παίκτες. Δεν.έχει ομαδοποιηθεί το σημερινό τιμ, αν και υπάρχει δυνατότητα. Μερικοί παίκτες έπαιρναν την μπάλα και έτρεχαν από τη μια άκρη, δεν έπαιζαν ομαδικά πλασάροντας σε παράλληλο συμπαίκτη  έπεφταν επάνω τους οι αμυνόμενοι και αποσπούσαν την μπάλα από τον κάτοχο που του είχε βγει η γλώσσα από την ατομική προσπάθεια. Εντελώς απαράδεκτη η εικόνα τέτοιοι παίκτες να «πουλάνε» την μπάλα σε αντίπαλο και όχι σε συμπαίκτη. Ακόμη και όταν κάποιος συμπαίκτης τους έστελνε την πάσα, πολλές φορές, πάρα πολλές, κάποιοι περίμεναν να πάει η μπάλα στα πόδια τους και όχι αυτοί στην μπάλα και τότε κατέφτανε αντίπαλος και τους την έπαιρνε.

Σκέτη απογοήτευση για τους αγνούς φιλάθλους που θέλουν την ομάδα και τους παίκτες προσγειωμένους, φιλικούς μεταξύ τους, ομαδοποιημένους, τσαμπουκαλήδες που αγωνίζονται πρώτα για την ιστορία της ομάδας που φοράνε μετά για τον Πρόεδρό τους, που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ακολούθως για τους οπαδούς της ιστορικής Μπάρτσα και τελευταία για τη δική τους ιστορία που θα τους ακολουθεί μια ζωή..

ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΟΘΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ, που πίστευε στη νίκη και μόνο στη νίκη, μονιασμένα και αγαπημένα!... ΜΠΟΡΟΫΜΕ…

ΠΑΣ Κόρινθος: Διάσσινος, Τρόκα (46′ Μαγκάκης), Λάππας, Νικολάου, Μπιμπισίδης, Χαρίτος, Δερμιτζάκης (46′ Αλμπάνης), Χαλάτσης, Μπαρμπαρούσης, Μίσκου, Παπούλης

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μπίντσης, Ζαφείρης, Παράβαλος, Μπόσιο, Νάτσος, Παυλόπουλος, Γιακος, Κασάπης, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Γωνιωτάκης

 

 

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος μετά την ήττα από την Σύρο

 

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Κόρινθος συνεδρίασε μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με την Ελλάς Σύρου και έλαβε τις εξής δύο αποφάσεις:

 α) Προπονητής της ομάδας προσλαμβάνεται ο κ. Αποστολίδης Γιάννης, 36 ετών. Έχει εργαστεί στις ομάδες της Ξάνθης, του Πανθρακικού και της Δόξας Δράμας με εξαιρετικά αποτελέσματα.
 β) Ομόφωνα αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές:

·       Αλέξανδρος Χαλάτσης

·       Χρίστος Μαγγανάς

·       Γιώργος Μαγκάκης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια