Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ (Φ. 1911)

 

 

 

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης

 

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν φάνηκε στον ορίζοντα σήμερα. Ξεκίνησε από το 1990 και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό μέχρι τώρα. Στο μέτωπο εισροών κακή τη τύχη η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία. Αυτές οι χώρες έχουν το προβάδισμα με πρώτη την δική μας χώρα, λόγω Τουρκίας.

Ξαφνικά  μετά  από  35  χρόνια  σιωπηλού  εποικισμού και  όταν  πια  « έφτασε  ο  κόμπος  στο  χτένι » , μας λέγει ο Δημοσιογράφος Παρμενίων Λιβανίδης, η Ελληνική πολιτεία ανακάλυψε το πρόβλημα από τις επεμβάσεις των ΗΠΑ στις Αραβικές  χώρες. 

Και δεν έχει άδικο γιατί οι κίνδυνοι  μας  βρήκαν  το 2019 απροετοίμαστους, με  διχόνοια, αφοπλισμένους με υποβαθμισμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Αυτό  είναι  κάτι  που  επιδίωκαν οι   επιβουλείς  της  Ελλάδος και εξακολουθούν να  επιδιώκουν προκειμένου  να  απεθνικοποιήσουν την  πατρίδα  μας,  ώστε  να  μπορέσουν  να  αποκτήσουν  την  ουσιαστική  της κυριαρχία. Κυριαρχία σε ένα σημαντικό γεωστρατηγικό σταυροδρόμι τριών Ηπείρων.

Μας  βομβαρδίζουν συναισθηματικά και ηθικά προκαλώντας τα φιλάνθρωπα μας  συναισθήματα. Την ίδια ώρα μας κρύβουν συστηματικά τις άλλες παραμέτρους και παρενέργειες από τον μεγάλο αριθμό αλλόθρησκων μεταναστών που  εισβάλλουν καθημερινά  στην Ελλάδα.

     Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση είναι  το  ζητούμενο. Έγινε συστηματικά με μεθοδεύσεις χρόνων μέσα από μια «δημιουργική αμέλεια» και μπόλικη προπαγανδιστική προσπάθεια από «τα 11 εκατομμύρια» των 10 εκατομμυρίων πραγματικού πληθυσμού της εποχής εκείνης, που παρουσιάστηκαν, ως αυτόκλητοι ¨Αντιστασιακοί¨ της μεταπολίτευσης του 1974…

     Και μέσα στο πέρασμα του χρόνου, φρόντισε ο αλήστου Μνήμης Πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιος Παπανδρέου, ανάξιος εκπρόσωπος και συνεχιστής του Οικογενειακού ονόματος, να βάλλει την οικονομική ταφόπλακα της Ελλάδας με τα μνημόνια και την Τρόϊκα, συμπαρασύροντας και τις Ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τα επίχειρα, τα οποία βιώσαμε όλοι στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Παραλείψεις  που  υποτίθεται  ότι  έγιναν  από  αμέλεια, που  δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις εθνικής  κυριαρχίας  χωρίς  να  γίνεται  άμεσα  αντιληπτό. Γέμισαν την Ελλάδα με κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και  μας κοίμισαν με ωραιολογίες. Έτσι έχουμε αποφάσεις και μέτρα που λαμβάνονται με τρομερή εσκεμμένη αμέλεια προς τους κανόνες Στρατηγικής ασφάλειας  της  πατρίδας  μας.

    Για  30  χρόνια  γνώριζαν οι εκάστοτε κυβερνώντες το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και  τον εποικισμό της Ελλάδας, κυρίως από μουσουλμανικούς πληθυσμούς και το στήριζαν εν γνώσει τους δίνοντας ακόμη και Ιθαγένεια…

    Αυτά και θα επανέλθουμε…    

 « Ο ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια