Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ (Φ.1912)

 


Έντονη πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα, παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα, η βουλευτής Κορινθίας και Αναπληρώτρια Γραμματέας Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα Παραγωγής και Εμπορίου, Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

 Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, η βουλευτής παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων στο Κιάτο, όπου και ο Δήμαρχος Σικυωνίων, Σπ. Σταματόπουλος, την ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή της. Η ίδια τόνισε παρουσία πολιτών και φορέων την σημασία της δημιουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων καθώς διευκολύνει την επαφή των πολιτών με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, η οποία και έχει αποδειχθεί στον χρόνο.

 Η βουλευτής, πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, συνέχισε τις εβδομαδιαίες περιοδείες της. Αυτήν την εβδομάδα επισκέφθηκε τα χωριά του δήμου Βέλου-Βόχας, Ταρσινά, Ελληνοχώρι και Κρήνες, όπου συναντήθηκε σε τοπικά καφενεία, με πολίτες και φορείς της περιοχής, συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα τους, και δεσμεύθηκε για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων.

 Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, παραμονή της γιορτής του Αγίου Γερασίμου, η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, παρευρέθηκε στον εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Γερασίμου Λεχαίου Κορινθίας, συνομίλησε με πολίτες και φορείς και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.

 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, η βουλευτής παρέστη στην γιορτή της Ελληνικής Αστυνομίας, τιμώντας την μνήμη του προστάτη της, Άγιου Αρτέμιου, όπου και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους άντρες και τις γυναίκες του καθήκοντος και τους ευχαρίστησε για την πολυεπίπεδη προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

 Ακολούθως, παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα, δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή του γραφείου τύπου της Βουλής, κ. Πέτρου Κασιμάτη, με τίτλο "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ-ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ- ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ", βιβλίο αφιερωμένο στους τελευταίους επιζώντες-αγνοούμενους  της Κύπρου και τις μυστικές αποστολές σωτηρίας τους, που έγινε στο συσκευαστήριο της οικογένειας Γιαμπουράνη στο Κιάτο Κορινθίας.

 Τέλος, την ίδια μέρα, παρέστη σε εκδήλωση μνήμης για το έπος του 1940, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Βραχατίου "Αναγέννηση", αποτίωντας έτσι φόρο τιμής,  στους συμπατριώτες μας, που αγωνίστηκαν στο Μέτωπο για την ελευθερία της πατρίδας. Η βουλευτής συνεχάρη τους διοργανωτές για την υπέροχη αυτή πρωτοβουλία και τους ενθάρρυνε για παρόμοιες στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια