Header Ads

Η αρθρογραφία του «Κορίνθιου» (Φ.1912)

 















 


Σχέδιο «Ισλαμοποίησης της Ελλάδας»

Υπάρχουν συμπολίτες μας αναγνώστες, που έχουν την απορία πως είναι δυνατόν να επικαλούμαι ότι υπάρχει και γίνεται επί των ημερών μας αποεθνικοποίηση των κρατών της Ευρώπης. Δικαιολογημένη η απορία τους γιατί όλα «συμβαίνουν για το καλό μας». Πού να πάει αλλού ο νους τους με την πλύση εγκεφάλου που υφίστανται καθημερινά από τα παντός είδους συστημικά ΜΜΕ; Αποτελούν εξαίρεση ακόμη κάποιες ελεύθερες ιστοσελίδες και ελάχιστες εφημερίδες, που προσπαθούν να αφυπνίσουν τους Έλληνες πολίτες.

Ατυχώς για την Ευρώπη και την χώρα μας είναι λίγο αργά πια για να πει κανείς ότι δεν το βλέπει! Την ίδια στιγμή, που χιλιάδες ΄Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, λόγω της ανελέητης οικονομικής κρίσης, οι  μουσουλμάνοι «μετανάστες», που μας είπαν οι κυβερνήσεις αρχικά ότι είναι πρόσκαιρη η παραμονή τους στην Ελλάδα, συνηθίζουν στην ιδέα της παραμονής τους στην χώρα μας, αφού βρήκαν εδώ τον παράδεισο που αναζητούσαν σε άλλες χώρες.

Και όχι μόνο αυτό!  Αφού διαμένουν σε κέντρα Ελευθέρας κράτησης με συσσίτια,   έχουν επίσης πλήρες και μερικό μηνιαίο οικονομικό βοήθημα, που κυμαίνεται από 250 μέχρι περίπου 1509 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό μελών της οικογένειας, που σπάνια είναι κάτω των πέντε ατόμων. Το κράτος πληρώνει στέγη, τροφή, φως, νερό κ.α.

Ζητούν, πλέον. από το κράτος να τους δώσει σπίτια! Μετά την δημιουργία κέντρων μεταναστών σε ολόκληρη την χώρα, το πρόγραμμα του ΟΗΕ, που περιλαμβάνει την φιλοξενία 20.000 μεταναστών σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες, (Ήδη Αθήνα και  Θεσσαλονίκη στεγάζουν χιλιάδες μουσουλμάνους) τώρα λοιπόν «μαγειρεύεται» και η μαζική τοποθέτηση μουσουλμάνων σε άδεια σπίτια Ελλήνων, εν αρχή και εν συνεχεία ποιος ξέρει πού θα το πάνε.

Κάποιοι εξακολουθούν να εθελοτυφλούν και να πιστεύουν πως το Κράτος δεν είναι σε θέση να αναγκάζει πολίτες να δέχονται μουσουλμάνους «μετανάστες» στην ιδιοκτησία τους.  Όποιος δει το σοκαριστικό βίντεο στο el.gr, όπου στην Ιταλία, η Αστυνομία αναγκάζει 80χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου να στεγάσει με το «έτσι θέλω» με απόφαση του Νομάρχη, θα καταλάβει πως ό,τι συμβαίνει αλλού θα έλθει και στην πόρτα του. Θυμηθείτε όταν ο τότε Πρωθυπουργός Α. Τσίπρας είπε πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στην Ελλάδα!..

Η παγκόσμια σοβιετικού τύπου «Ισλαμοποίηση» είναι εδώ και δρα μέσω των κρατών με τη σύμπραξη του ΟΗΕ. Αυτά θα δούμε και στην Ελλάδα ή πρέπει να ξυπνήσουμε, πριν να είναι αργά;

 

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ» 

 

 



Πρόδρομοι λαγοί απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας;

Αυτή την χρονική περίοδο οι απλοί Έλληνες πολίτες έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια τους. Ανοίγουν τις τηλεοπτικές οθόνες, παρακολουθούν τα πάνελ με 4-6 ομιλητές με τον συντονιστή, ακούνε φραστικούς διαξιφισμούς, που περνούν γρήγορα από το μυαλό τους και στο τέλος δεν τους μένει τίποτα το βέβαιο. Αυτή η σύγχυση και αβεβαιότητα ενυπάρχει και στα Ελληνοτουρκικά. Ακόμα και στις τάξεις του κόμματος της εξουσίας.

Απτό παράδειγμα ο ντόρος, που έχει ξεκινήσει από τα αίτια τα οποία οδήγησαν τους πρώην Πρωθυπουργούς Α. Σαμαρά και Κ. Καραμανλή να δώσουν μήνυμα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την απουσία τους στην επέτειο για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.  Στην αρχή υπήρξε η απορία και ο σκεπτικισμός των οπαδών του κόμματος. Στη συνέχεια βρήκαν την ευκαιρία τα ΜΜΕ, μηδέ και των μικρών όπως Η ΦΩΝΗ μας, να ξιφουλκήσουν σχολιάζοντας ανάλογα με τις απόψεις τους.

Σε κάποια στιγμή από τους δύο ανωτέρω Πρωθυπουργούς ήλθε ο κ. Σαμαράς και έκανε δηλώσεις αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχει υποχωρητικότητα στις «κόκκινες γραμμές» για τα Ελληνοτουρκικά στο Αιγαίο και άφησε να εννοηθεί  ότι τον προβληματίζει η συζήτηση εφ΄όλης της ύλης μεταξύ Γεραπετρίτη και Φιντάν. Μυρίζεται υποχωρητικότητα. Τέλος ήλθε το κόμμα με τη φωνή των αρμοδίων που δήλωσε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για το Αιγαίο και εμμένει στις θέσεις της.

Όσον αφορά το πλήθος των τηλεοπτικών παραθύρων και ό,τι λέγεται από εκεί κι έπειτα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι αυτό που υποδαυλίζει την πολιτική και ιδεολογική αντιπαλότητα κομμάτων και οπαδών. Θύμα όλων αυτών είναι ο άμοιρος πολίτης που περπατάει γυμνός από την φτώχεια, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα τυχόν ενός γενικού πολέμου.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται και δύο δηλώσεις: Η Τουρκία, λέγει η Ντόρα Μπακογίαννη, να αποδεχθεί να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο, ει δ΄ άλλως να πάμε στην Χάγη¨.  Και  ο Γ. Παπανδρέου, αλήστου μνήμης νεκροθάφτης της Ελλάδας με τα Μνημόνια προτείνει ¨ Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου στα ενεργειακά…¨.

Και οι δυό δηλώσεις φανερώνουν υποχώρηση της Ελλάδας που δεν ζητάει παρά μόνο το Δίκαιο έναντι της Τουρκίας η οποία παίρνει αυτό που θέλει. Ποιος αλήθεια είπε σ΄αυτούς τους δυο σωτήρες να βγουν σαν πρόδρομοι λαγοί απώλειας Εθνικής Κυριαρχίας υπέρ της Τουρκίας που επιτυγχάνει αυτό που επιδιώκει; Κατάλαβες φίλε αναγνώστη πως μας παίζουν;  

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

 

 

 

 

Οι Εθελόδουλοι «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

Πριν από μερικά χρόνια είχα διαβάσει ένα μανιφέστο του δικού μας ¨Επιτρόπου¨, Αρμόδιου για τη Μετανάστευση Δ. Αβραμόπουλου, που  ανέφερε πως ανατρέπεται η ισχύουσα Μεταναστευτική Πολιτική της Ε.Ε., η οποία προβλέπει τη σταδιακή αναλογική κατανομή των Λαθρομεταναστών, που μας στέλνει η Τουρκία, στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε.

Θα πάρει τέλος, λοιπόν, η αποσυμφόρηση της  ¨Αποθήκης Ψυχών¨ στην Ελλάδα, είπα τότε, που μας φορτώνουν οι εχθροί μας. Και ενθυμούμαι είχα συμπληρώσει. Το έχουμε δει το έργο και το έχουμε ψάξει, αλλά που να βάλεις μυαλό στα μίσθαρνα όργανα, που παριστάνουν τους φιλεύσπλαχνους και φιλόξενους Έλληνες σε όλον αυτόν τον εσμό των Μουσουλμάνων;

Ο  αφοπλισμός  και  η  αποστρατικοποίηση  της  Ελλάδος  είναι  το  ζητούμενο και  γίνεται  συστηματικά  με μεθοδεύσεις  χρόνων από τους ολετήρες του Ελληνικού Κράτους. Ενώ  αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ορισμένων σοβαρών προβλημάτων,

είτε  δεν  λαμβάνουμε  καμιά  απόφαση  αποτροπής  του, είτε λαμβάνουμε σταδιακά  αναποτελεσματικά  μέτρα , που στερούν από την Πατρίδα μας σημεία υποστήριξης  σε  περίπτωση  πολεμικής  κρίσης. Είναι γνωστές οι λεγόμενες κατ’΄ επίφαση παραλήψεις που υποτίθεται ότι έγιναν από αμέλεια.

Δημιούργησαν  όμως  δυσμενή  εθνικά  τετελεσμένα  και  παραχωρήσεις  εθνικής  κυριαρχίας,  χωρίς  να  γίνει τούτο  άμεσα  αντιληπτό,  μπροστά στα μάτια ενός αποχαυνωμένου Λαού, που τον έχουν  εξουδετερώσει τα δουλικά  ΜΜΕ. Έτσι  έχουμε  αποφάσεις  και  μέτρα  που  λαμβάνονται  με  τρομερή αναίδεια  προς  τους  κανόνες  στρατηγικής  και  στρατιωτικής  ασφάλειας. Εάν  δε  κάποια  στιγμή  βρεις  υπευθύνους  για να τους  ζητήσεις  ευθύνες , θα  συσκοτίσουν το θέμα, όπως συνέβη με τα Ίμια και το Σινούκ στο Άγιον Όρος. Μόνο  που τότε  θα είναι  πολύ  αργά  γιατί το  κακό  θα  έχει  ήδη τότε συντελεστεί.

Επί 34  χρόνια  το  πρόβλημα  της  λαθρομετανάστευσης  και  o « τυχαίος »  εποικισμός  της  Ελλάδος  από  μουσουλμανικούς  πληθυσμούς ήταν γνωστό και  δεν  παίρναμε  κανένα  σοβαρό  μέτρο  αποτροπής.  Τουναντίον  τους  καλωσορίζουμε  , τους ποτίζουμε, τους ταΐζουμε, ανεχόμαστε εν γνώσει μας για τον αντεθνικό τους ρόλο τις ΜΚΟ,  τους δίνουμε Ελληνική Ιθαγένεια, και τ΄ ακούμε κι από πάνω. !  Κάποιοι  επιδιώκουν  να  τους  δώσουμε  και  δικαίωμα  ψήφου  χωρίς  καν  να  έχουν  ενσωματωθεί  στοιχειωδώς  με  την  Ελληνική  νοοτροπία  και  πολιτισμό.Χωρίς  να  έχουν  αποκτήσει  Ελληνική  εθνική  συνείδηση , όπως  επιβάλλει το Σύνταγμα.

Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη από τις αντεθνικές τους πράξεις πέφτουν επάνω του, έστω κι΄αν είναι βουλευτής και τον βαπτίζουν ρατσιστή, φασίστα και ναζί. Ποιοι; Οι Εθνοπροδότες, που «Λιβανοποιούν την Ελλάδα»…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»




Έχουν μακρόπνοα σχέδια οι εχθροί της Ελλάδας…

«Αναρωτιόνται αρκετοί συμπολίτες μας, για να μην αναφερθώ στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που βρίσκει το θάρρος ένα κρατίδιο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν, το κράτος των Σκοπίων, να επιδεικνύει τόσο μεγάλο θράσος, ώστε να οικειοποιείται την ιστορία της Ελλάδας και τον Μεγάλο Στρατηλάτη Αλέξανδρο. Τι κρύβεται από πίσω και σε ποιες δυνάμεις στηρίζει την αδιαλλαξία και την εχθρότητά του; Αυτά είναι καυτά ερωτήματα, που απασχολούσαν τον γράφοντα, όταν ως νεαρός Εύελπις τη δεκαετία του “50”, άκουγε στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, τον θεωρητικό της Προπαγάνδας Καθηγητή τότε, Γεώργιο Γεωργαλά, απόφοιτο της σχετικής Σχολής του Κιέβου, να μας λέγει προφητικά αυτά που συμβαίνουν σήμερα, μετά από εβδομήντα χρόνια.

Μας είχε πει ότι ο Στρατάρχης και Πρόεδρος της τότε Γιουγκοσλαβίας, Τίτο, έδωσε σε συνεννόηση με τον αιμοσταγή Στάλιν, την ονομασία “Μακεδονία” στη Νότια περιοχή του κράτους που λεγόταν Βαρντάρσκα (Περιοχή του Βαρδάρη) με αλυτρωτικό σκοπό, τη διεκδίκηση της Μακεδονίας του Αιγαίου. Να βγει η Γιουγκοσλαβία στο Αιγαίο. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίον είχε συναινέσει τότε και το παράνομο ΚΚΕ.

Μας είχε αναφέρει ο ομιλητής για όλο το σχεδιασμό, αλλά δεν τολμούσε να πει και για τους εγχώριους πεμπτοφαλαγγίτες της εποχής εκείνης, που σήμερα αποδεικνύονται ''Νεοταξικοί”. Όλες, μα όλες οι μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο Ελληνικές κυβερνήσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις, άφησαν – ιδιαίτερα μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας – να εξυφανθεί η όλη δυσμενής για τη χώρα μας “ψευτοϊστορία”.

Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι η Τουρκία ενδυναμώνει την ανθελληνική αδιαλλαξία των Σκοπιανών, ότι ο Τζορτζ Σόρος  εργάζεται με τις ΜΚΟ και τα Ιδρύματα που έχει στήσει στα Σκόπια επ ωφελεία των Σλάβων; Μήπως δεν είναι αλήθεια  πως το κρατίδιο αυτό που αποτελεί τον “πολιορκητικό κριό” της ανθελληνικής προπαγάνδας στα Βαλκάνια, στηρίζεται άμεσα στην ανθελληνική του αδιαλλαξία με όλα τα μέσα από την Τουρκία;  …». Μήπως δεν είναι αλήθεια ότι πήρε το όνομα, γλώσσα και εθνικότητα Β. Μακεδονία και τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν; 

Με τα λόγια αυτά περιγράφαμε πριν λίγα χρόνια στη στήλη ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ με τίτλο Πως “Στήθηκε” το κρατίδιο των Σκοπίων...και κλείναμε: « … Ας ελπίσουμε πως δεν θα έχουμε ακόμη μία περίπτωση Προδοσίας σαν της Κύπρου...», όπου πολιτικοί και Στρατιωτική Ηγεσία ξεπούλησαν τη μισή Κύπρο; Δυστυχώς η Κυβέρνηση Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ μας επαλήθευσε…

Ο «ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια